Εκτός κινδύνου βρίσκεται ο αστυνομικός που δέχτηκε επίθεση στη Νέα Σμύρνη κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεων, που θύμισαν εμπόλεμη ζώνη.

Στη συμβολή της οδού Πλαστήρα με την Αγίας Φωτεινής μια ατόμων έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με την ομάδα ΔΡΑΣΗ. Ένας από το πλήθος ορμάει στον ένστολο συνεπιβάτη μίας εκ των μηχανών, τον πετάει κάτω και οι υπόλοιποι πετούν πέτρες, μολότοφ και καπνογόνα σε βάρος των αστυνομικών.

Όταν οι συνάδελφοί του πήγαν να τον δουν στο νοσοκομείο ο αστυνομικός τούς περιέγραψε πώς έγινε η επίθεση, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN.

«Την ώρα που είμαι πάνω στο μηχανάκι καταλαβαίνω από πίσω μου κάποιον να μου επιτίθεται. Με ρίχνει κάτω από το μηχανάκι. Το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να σκεφτώ αν έχω ασφαλίσει το κράνος μου γιατί καταλάβαινα ότι κάνουν μανιώδεις κινήσεις να μου το βγάλουν. Όλα τα χτυπήματα που ένιωσα τα ένιωσα στο κράνος. Ταυτόχρονα έψαχναν να βρουν τρόπο να βγάλουν την ασφάλεια από το κράνος και να το βγάλουν» είπε.

Ο αστυνομικός περιέγραψε επίσης στους συναδέλφους του το άγχος του να μην του πάρουν το όπλο.

Δείτε όσα είπε ο αστυνομικός:

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.