Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινωνία της Ιεράπετρας η οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχθηκε σε σπίτι στο κέντρο της πόλης με τραγική κατάληξη 3 νεκρούς

Όπως αναφέρει το cretalive.gr και σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία ένας 53χρονος άνδρας, φαρμακοποιός στο επάγγελμα, κάτω από συνθήκες που δεν έχουν ακόμα διευκρινιστεί πυροβόλησε και σκότωσε τον πατέρα του, 75 ετών και την 42χρονη αδελφή του και στη συνέχεια, όταν κατάλαβε τι είχε κάνει έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και έβαλε τέλος στην ζωή του. Η μητέρα του, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, έλειπε από το σπίτι εκείνη την ώρα.

Οι πυροβολισμοί έγιναν αντιληπτοί στη γειτονιά, και περίοικοι έσπευσαν να δουν τι συμβαίνει, ενώ ενημερώθηκε και η αστυνομία. Οι πληροφορίες θέλουν τα θύματα να έχουν πυροβοληθεί από όπλο ‘συλλόγου’…

«Υπάρχει σκηνή δράματος και δεν έχουν μεταφερθεί ακόμη στο νοσοκομείο» είπε νωρίτερα στο CRETALIVE αυτόπτης μάρτυρας.

Τις πληροφορίες για τους νεκρούς επιβεβαιώνει στο cretalive και ο Διοικητής του νοσοκομείου Ιεράπετρας , ο οποίος επισημαίνει ότι έχουν πυροβοληθεί στο κεφάλι. ‘Αμεσα το νοσοκομείο τέθηκε σε ετοιμότητα, ωστόσο για τους τρεις ανθρώπους ήταν ήδη αργά.

Δίπλα από το σημείο που βρέθηκε ο δράστης και αυτόχειρας υπήρχε σημείωμα του 53χρονου το οποίο αναφέρεται στην διαθήκη του.