Η μια ανατροπή διαδέχεται την άλλη στην υπόθεση της εξαφάνισης της μικρής Βαλεντίν από το Παγκράτι παραμονές των Χριστουγέννων του 2019.

Ο πατέρας της 7χρονης μετά από δυο μέρες συνεχούς ανάκρισης ομολόγησε πως το κοριτσάκι βρίσκεται στη Γαλλία ενώ μετά τον εντοπισμό της, γυναίκα εμφανίστηκε στις γαλλικές αρχές και υποστήριξε πως είναι η μητέρα της.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, το βράδυ της Τρίτης, οι Αστυνομικοί βρήκαν πάνω στον πατέρα της μικρής Βαλεντίν ένα εισιτήριο για τη Γαλλία και ήταν θέμα χρόνου να ομολογήσει πως το παιδί βρισκόταν στην Λυών και συγκεκριμένα στη θεία της.

Το παιδί, δεν μπορούσε να ταξιδέψει στην Ευρώπη καθώς εκκρεμούσε το αίτημα ασύλου του πατέρα έφτασε στη γαλλική πόλη με το διαβατήριο της συνομήλικης ξαδέρφης του, σύμφωνα πάντα με τις Αρχές.

Η θεία της μικρής, φαίνεται πως ήταν εκείνη που συνεργάστηκε με τον πατέρα της και του έδωσε το διαβατήριο της κόρης της για να μπορέσει να ταξιδέψει η Βαλεντίν στη Γαλλία.

Χθες μετά την ομολογία του, ο πατέρας έδωσε τα στοιχεία της θείας και μετά από βιντοκλήση, οι Αστυνομικοί βεβαιώθηκαν πού βρίσκεται η μικρή.

«Εγώ έχω το παιδί. Είναι καλά. Είμαι συγγενής» φέρεται να είπε η θεία της μικρής σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha.

«Είσαι καλά Βαλεντίν; Με ποιους είσαι εκεί;» φέρεται να ρώτησαν οι αστυνομικοί τη μικρή και εκείνη να απάντησε: «Είμαι καλά, είμαι με τη θεία μου».

Οι Αστυνομικοί, ζήτησαν από τον πατέρα της Βαλεντίν να μιλήσει μαζί της ώστε να βεβαιωθούν ότι είναι καλά.

«Τι κάνεις Βαλεντίν; Είσαι καλά;» φέρεται να ρώτησε ο πατέρας τη μικρή και εκείνη να απάντησε: «Ναι μπαμπά, είμαι καλά».

«Ποιος είμαι εγώ;» συνέχισε ο μπαμπάς και η μικρή απάντησε: «Είσαι ο μπαμπάς μου».

«Θα σε δω σύντομα, σε αγαπώ» φέρεται να είπε ο πατέρας. «Και εγώ σε αγαπώ» απάντησε η Βαλεντίν.