Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθησαν σήμερα, μετά την απολογία τους στον ανακριτή Χανίων, οι Αλβανοί γονείς που κατηγορούνται πως κακοποιούσαν και είχαν αλυσοδέσει τον 12χρονο γιo τους.

Και οι δύο, μέχρι τον ορισμό τακτικής δικασίμου, είναι υποχρεωμένοι να εμφανίζονται σε Αστυνομικό Τμήμα την 1η και την 15η ημέρα κάθε μήνα, ενώ τους απαγορεύτηκε η έξοδος από την χώρα.

Το 12χρονο αγόρι εντοπίστηκε την Πέμπτη το μεσημέρι από κατοίκους της περιοχής της Χαλέπας που το είδαν να περιφέρεται στο δρόμο και ειδοποίησαν τις Αρχές.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων μετέβησαν στο σημείο και άκουσαν έκπληκτοι από τον 12χρονο να τους λέει ότι έφυγε από το σπίτι του γιατί οι γονείς του και ο αδελφός του το έδερναν.

Το σοκ πάντως ήταν μεγαλύτερο για τους αστυνομικούς όταν έκπληκτοι διαπίστωσαν πως οι γονείς του 12χρονου, εδώ και ένα μήνα έδεναν το παιδί με μια αλυσίδα 10 μέτρων κλειδωμένη με λουκέτο.

Την ψυχολογική υποστήριξη του παιδιού ανέλαβαν ψυχολόγος από το Χαμόγελο του Παιδιού και κοινωνική λειτουργός από το δήμο Χανίων, σε μια προσπάθεια να αμβλύνουν όσο είναι δυνατόν τις συνέπειες της πρωτοφανούς κακοποίησης.

Πηγή: flashnews.gr

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.