Στον εισαγγελέα κτηνοτροφική μονάδα για «ελληνοποιήσεις» γάλακτος

Σε εξέλιξη ο έλεγχος για όλες τις εμπλεκόμενες στην υπόθεση επιχειρήσεις


ΚΟΙΝΩΝΙΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟ
19:47
26/02/2019
Στον εισαγγελέα κτηνοτροφική μονάδα για «ελληνοποιήσεις» γάλακτος
2
loading

Στον εισαγγελέα στέλνει ο ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ κτηνοτροφική μονάδα, η οποία φέρεται να παρήγαγε και να παρέδωσε προς τυροκόμιση δυσανάλογα μεγάλη ποσότητα γάλακτος σε σχέση με το δηλωθέν ζωικό της κεφάλαιο.

Παράλληλα, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο οργανισμός, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, βρίσκεται σε εξέλιξη ο έλεγχος για όλες τις εμπλεκόμενες στη συγκεκριμένη υπόθεση επιχειρήσεις.

Τέλος, διαβεβαιώνει όλους τους κτηνοτρόφους καθώς και το καταναλωτικό κοινό ότι συνεχίζει τους συστηματικούς ελέγχους προκειμένου να προστατεύσει τα συμφέροντα των παραγωγών και να διασφαλίσει την παραγωγή ποιοτικών προϊόντων από ελληνική πρώτη ύλη.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar Κτηνοτροφος

    ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΔΟΎΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΎΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΑΣ ΠΟΎΝΕ ΤΟ ΌΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΌΝΟΜΑ ΤΟΥ ΤΥΡΟΚΟΜΕΊΟΟΥ ΜΉΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΆΒΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΙ ΕΊΝΑΙ ΝΑ ΈΧΟΥΝ ΠΟΙΌΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΠΌΡΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΈΡΝΟΥΝ ΕΙΣΑΓΩΓΈΣ ΚΑΙ ΑΥΤΌΣ ΑΥΤΗ Η ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΉ ΜΟΝΆΔΑ ΝΑ ΔΈΧΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΊΔΕΙ ΓΆΛΑ ΣΤΟ ΌΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΆ ΝΑ ΚΛΕΓΕΤΕ ΓΙΑΤΊ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΜΉ ΤΟ ΔΙΚΌ ΤΟΥ ΛΙΓΟΣ ΕΓΩΙΣΜΌΣ ΔΕΝ ΘΑ ΈΒΛΑΠΤΕ ΑΝ ΦΟΡΟΎΣΕ ΠΑΝΤΕΛΌΝΙΑ ΈΤΣΙ ΞΈΡΩ ΕΓΩ

  2. avatar […]!!

    Κόψτε του τα

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει