Ποινική δίωξη για βιαιοπραγία σε αθλητικό χώρο, που επισείει ποινή φυλάκισης μέχρι και 3 έτη, ασκήθηκε χθες σε βάρος του 40χρονου άνδρα που κατηγορείται ότι επιτέθηκε και χτύπησε τον παίκτη του Παναθηναϊκού Χάρη Μαυρία, στην διάρκεια του αγώνα ΟΦΗ-ΠΑΟ την περασμένη Δευτέρα.

Ο 40χρονος οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου, ωστόσο η δίκη του αναβλήθηκε για τις 8 Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με τον συνήγορο υπεράσπισης του 40χρονου, Γιώργο Στειακάκη, ο πελάτης του επιθυμεί την όσο το δυνατό πιο γρήγορη διεξαγωγή της δίκης, προκειμένου να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα και να μην σπιλώνεται η τιμή και η υπόληψη του.

Ο κ. Στειακάκης επεσήμανε ότι ο πελάτης του είναι γνωστός επιχειρηματίας, άριστος οικογενειάρχης και με πλούσια ενασχόληση με τα κοινά, καθώς έχει εκλεγεί και Δημοτικός Σύμβουλος .

Υπογράμμισε επίσης ότι δεν έχει καμία σχέση με «χουλιγκανισμό» , είχε πάει στο γήπεδο με τη σύζυγό του και δεν περίμενε ποτέ ότι μία κίνηση «προτροπής» στον παίκτη, ώστε να συνεχιστεί ο αγώνας που εκείνη την στιγμή είχε διακοπεί, θα έπαιρνε τέτοιες διαστάσεις άνευ λόγου και ουσίας.

Ο ίδιος μάλιστα ο 40χρονος, μόλις έγινε γνωστό το θέμα επικοινώνησε με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός , προκειμένου να δηλώσει ποιος είναι και να ξεκαθαρίσει την κατάσταση.

Πηγή: cretalive.gr