Τις ώρες αγωνίας που έζησε πριν από περίπου μία εβδομάδα κατά την απόπειρα απαγωγής του δίχρονου βρέφους της περιέγραψε η μητέρα του, Διονυσία Κατελούζου, μιλώντας σε εκπομπή της ΝΕΤ.

«Kαθώς επέστρεφα στο σπίτι σε ένα κεντρικό της πόλης, πετάχτηκε απο μια διασταύρωση ένα αυτοκίνητο μάρκας OPEL, ο οδηγός έμεινε στο τιμόνι και βγήκαν από μέσα δύο άντρες από τις πίσω πόρτες. Ο ένας με ακινητοποιεί και ο άλλος προσπαθεί να αρπάξει το μωρό από το καρότσι» ανέφερε η μητέρα, η οποία ήταν εμφανώς ταραγμένη κατά την περιγραφή του περιστατικού, το οποίο αποκάλυψε το ilialive.gr.

«Το συγκεκριμένο καρότσι είχε μια πολυπλοκότητα στη ζώνη ώστε να μπορέσει να βγει στο παιδί. Αυτός δεν μπόρεσε να πάρει το παιδί, εμένα με είχαν φιμώσει. Για καλή μου τύχη το παιδί δεν έβγαινε και ξαφνικά εμφανίστηκε απο την απέναντι πολυκατοικία ένα φως. Δεν ξέρω αν κάποιος το άναψε ή υπήρχε κάποιο φωτοκύτταρο. Ο οδηγός τους φώναξε «μπείτε μέσα», μπήκαν και έφυγαν με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Ήταν Έλληνες το σκάσε και οι ομιλίες τους έδειχαν ότι ήταν Έλληνες», ανέφερε η μητέρα.

Επίσης, εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της για την αντιμετώπιση από πλευράς των Αρχών.  «Ήταν απαράδεκτη η συμπεριφορά τους. Μας συμβούλεψαν μόνο να μην περάσουμε από το σημείο», είπε, ενώ επέρριψε ευθύνες στο δήμο για την έλλειψη φωτισμού στους δρόμους της πόλης. Ωστόσο, ευχαρίστησε τους άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που όπως είπε έδειξαν ζήλο και ανθρωπιά στην αντιμετώπιση του περιστατικού.