Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε, χτες, στον Ασπρόπυργο ένας Πακιστανός, ο οποίος αποτελεί μέλος σπείρας που ευθύνεται για αρπαγές αλλοδαπών.

Η αντίστροφη μέτρηση για τη σύλληψή του ξεκίνησε όταν ένας ομοεθνής του, που είχε πέσει θύμα απαγωγής της τετραμελούς συμμορίας, πήγε στην αστυνομία να καταγγείλει το περιστατικό.

Όπως είπε στους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ., τα μέλη της σπείρας τον πλησίασαν, και με πρόσχημα την μεταφορά του στην Ιταλία τον οδήγησαν σε ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο στον Ασπρόπυργο.

Εκεί τον κλείδωσαν σε ένα δωμάτιο και τον χτύπησαν. Στη συνέχεια, οι απαγωγείς κατέφεραν να αποσπάσουν χρήματα από συγγενή του, χωρίς ωστόσο να τον αφήσουν ελεύθερο. Τελικά, ο Πακιστανός κατάφερε να ξεφύγει.

Ομάδα αστυνομικών μετέβη άμεσα στον Ασπρόπυργο, στη θέση Ν. Ζωή, όπου το θύμα τους υπέδειξε το εγκαταλελειμμένο κτίριο που τον κρατούσαν.

Κατά την έφοδο, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον Πακιστανό, ο οποίος αναγνωρίστηκε από το θύμα ως ένας από τους απαγωγείς. Οι έρευνες για τον εντοπισμό των τριών συνεργών του συνεχίζονται.