Αποφυλακίζεται με περιοριστικούς όρους ο  Παναγιώτης Μουσσάς, ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση κυκλώματος  εκβιαστών.

Στον δημοσιογράφο, ο οποίος είχε οδηγηθεί στη φυλακή τον περασμένο Φεβρουάριο, επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της  απαγόρευσης εξόδου από την χώρα και της εμφάνισης, μια φορά τον μήνα, στο Α.Τ. της περιοχής του.

Η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης μετά από καταγγελία υπεύθυνης Τύπου της ΕΥΔΑΠ ότι την εκβίαζαν προκειμένου να λάβουν κρατικές διαφημίσεις. Στη δικογραφία, μάλιστα, περιλαμβάνονται και νόμιμα καταγεγραμμένες τηλεφωνικές συνομιλίες των εμπλεκομένων.

Υπενθυμίζεται ότι  για την ίδια υπόθεση κατηγορείται ένας ακόμη δημοσιογράφος αλλά και ο εκδότης της «Ακρόπολις» Παναγιώτης Μαυρίκος ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο όταν ξέσπασε φωτιά στο αμάξι του στην Αττική Οδό.

Σε δήλωση του ο συνήγορος του Παναγιώτη Μουσσά, Σάκης Κεχαγιόγλου εξέφρασε την ικανοποίηση του για την απόφαση του αρμόδιου δικαστικού συμβουλίου τονίζοντας ότι  «η Δικαιοσύνη, δια των θεσμοθετημένων οργάνων της, όταν επικρατεί νηφαλιότητα και ψυχραιμία, αποκαθιστά άστοχες αποφάσεις που ελήφθησαν σε επιβαρυμένο επικοινωνιακό περιβάλλον».