Αστυνομικοί της ασφάλειας Κορίνθου, στο πλαίσιο της προανάκρισης, ύστερα από τη σύλληψη τριών ατόμων προχθές το απόγευμα με δύο κιλά χασίς στους Αγίους Θεοδώρους, κατάσχεσαν ακόμα δύο κιλά χασίς σε σπίτι στο Ίλιον Αττικής, ενώ στην υπόθεση της διακίνησης των ναρκωτικών εμπλέκονται ακόμα δύο γυναίκες από τη Βουλγαρία.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα στο σπίτι των δύο εκ των τριών συλληφθέντων στους Αγίους Θεοδώρους, στο Ίλιον Αττικής, όπου βρήκαν συνολικά και κατάσχεσαν δύο κιλά και 325,5 γραμμάρια χασίς, δύο ζυγαριές ακριβείας και το ποσό των επτακοσίων ευρώ, ως προερχόμενο από την τέλεση αξιόποινων πράξεων.

Από το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου, σχηματίσθηκε συμπληρωματική δικογραφία, που περιλαμβάνει ακόμη δύο γυναίκες από την Βουλγαρία, 27 και 58 ετών, αντίστοιχα, οι οποίες επίσης κατηγορούνται για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.

Η σχηματισθείσα δικογραφία, θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, ενώ η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται από την ασφάλεια Κορίνθου.