Ένα μεγάλο γιατί εξακολουθεί να πλανάται μετά το πολύνεκρο δυστύχημα τα ξημερώματα της περασμένης
Παρασκευής που οδήγησε στο θάνατο τον Μ. Σφακιανάκη, τη σύζυγό του Ευαγγελία Πολάκη και τα δύο τους παιδιά Άννα και Ζένια.

Τροχαία και ειδικοί δεν αποκλείουν είτε η οδηγός να αποκοιμήθηκε  είτε να αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα στην υγεία της, ακόμη όμως και να παρουσιάστηκε πρόβλημα στο αυτοκίνητό της εν κινήσει.

Πάντως όπως έγινε γνωστό η 37χρονη γυναίκα η οποία καθόταν στο τιμόνι του οχήματος μέσα στο ποίο έχασαν τη ζωή τους τόσο η ίδια όσο και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς της στο πολύνεκρο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στην εθνική οδό στο ύψος του Καρτερού, ήταν οδηγός με αρκετά χρόνια εμπειρίας.

Το γιατί τώρα πήρε εκείνη το αυτοκίνητο και όχι ο συζυγός της προφανώς έχει να κάνει με το ότι ο ίδιος είτε ήταν κουρασμένος είτε είχε πιει και ως επαγγελματίας που ήταν προτίμησε να «σιγουρέψει» την επιστροφή τους…

Η άτυχη γυναίκα σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές ήταν προσεκτική, τηρούσε τον Κώδικα Οδικής
Κυκλοφορίας και δεν υπήρχαν αναφορές κατά το παρελθόν για παράβαση του ορίου ταχύτητας.

Από την άδεια οδήγησής της σύμφωνα πάντα με πληροφορίες από την ΕΛΑΣ φαίνεται ότι οδηγούσε περισσότερα από 15χρόνια.

Οι αστυνομικοί της Τροχαίας, που κάνουν λόγο για μια από τις μεγαλύτερες οικογενειακές τραγωδίες στην άσφαλτο που έχουν συναντήσει στην πολυετή θητεία τους, εκτιμούν ότι το πιθανότερο σενάριο είναι η οδηγός του αυτοκινήτου να αποκοιμήθηκε στο τιμόνι κατά την επιστροφή από το χωριό Μουλιανά της Σητείας.

Πηγή: Cretalive