Το ξέσπασμα του πατέρα της 28χρονης Κυριακής, που δολοφονήθηκε την περασμένη Δευτέρα έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων, μετέφερε ο Νίκος Ευαγγελάτος κατά τη διάρκεια του Live News.

Σύμφωνα με τον παρουσιαστή του MEGA, ο πατέρας της 28χρονης, του τηλεφώνησε λίγο πριν το ξεκίνημα της εκπομπής και του ζήτησε να μεταφέρει τα λόγια του.

«Πήρα να σας πω πού είμαι τώρα… Είμαι πίσω από τη νεκροφόρα και συνοδεύω την κορούλα μου… Είναι πανέμορφη! Την έντυσα νυφούλα σήμερα. Είναι τόσο μα τόσο όμορφη, δεν καταλαβαίνετε. Κουκλάρα! Το κορίτσι μου ντυμένο στα λευκά! Ξέρετε σήμερα συνειδητοποίησα ότι υπάρχουν τελικά πάρα πολλοί αστυνομικοί.

Έχουμε πολλούς αστυνομικούς δίπλα στη νεκροφόρα αλλά αν ήταν ένας δίπλα της τη Δευτέρα το βράδυ, σήμερα δεν θα πήγαινα για να της ρίξω χώμα. Σήμερα μπόρεσαν να συνοδεύσουν την Κούλα μου… Αλήθεια λέω! Είναι πάρα πολλοί οι αστυνομικοί εδώ! Αλήθεια τίποτα δεν θα είχε γίνει από όλα αυτά αν μπορούσαν να τη συνοδεύσουν στο σπίτι εκείνο το βράδυ. Να την πάνε στο σπίτι της όπως τώρα την συνοδεύουν στο τελευταίο της όμως, σπίτι… Η κόρη μου τελικά υπάρχει για την αστυνομία; Δεν έχω καταλάβει…

Τρεις ημέρες μετά, κανείς δεν με έχει πάρει τηλέφωνο από την αστυνομία για να μου πει ότι το παιδί μου δολοφονήθηκε. Με κάλεσε μόνο ένας αστυνομικός για να μου πει ότι όλα έγιναν γρήγορα και η αστυνομία δεν πρόλαβε να κάνει κάτι…»

Σπαραγμός στο «τελευταίο αντίο» στην 28χρονη

Το τελευταίο αντίο είπαν συγγενείς και φίλοι στην 28χρονη Κυριακή, η οποία δολοφονήθηκε έξω από το αστυνομικό τμήμα στους Αγίους Αναργύρους από τον πρώην σύντροφό της. Η κηδεία της τελέστηκε σε βαρύ κλίμα στον ιερό ναό Αγίου Νεκταρίου στα Άνω Λιόσια.

Με δάκρυα στα μάτια οι δικοί της άνθρωποι τη συνόδευσαν στην τελευταία της κατοικία. Τραγική φιγούρα η μητέρα της, η οποία κατέρρευσε στην εκκλησία. «Το παιδί μου», έλεγε και έκλαιγε.

Από νωρίς οι συγγενείς της έφτασαν στον ιερό ναό Αγίου Νεκταρίου στα Άνω Λιόσια. Η σορός της έφτασε σε ένα λευκό φέρετρο, στην εκκλησία υπήρχαν μπομπονιέρες, ενώ οδηγήθηκε στην τελευταία της κατοικία ντυμένη με νυφικό και τιάρα στα μαλλιά.

Εντωμεταξύ, εξηγήσεις ενώπιον της 25ης ανακρίτριας δίνει ο 39χρονος ο οποίος μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την 28χρονη Κυριακή έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων.

Ο κατηγορούμενος, για ανθρωποκτονία από πρόθεση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία και προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών ουσιών για δική του χρήση, πέρασε το κατώφλι του ανακριτικού γραφείου συνοδευόμενος από ισχυρή αστυνομική δύναμη, προκειμένου να δώσει τη δική του εκδοχή για τα γεγονότα που εκτυλίχθηκαν το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, όταν έστησε καρτέρι θανάτου στην άτυχη κοπέλα.

Έξω από το ανακριτικό γραφείο βρίσκονται μέλη γυναικείων οργανώσεων που φώναξαν συνθήματα κατά του κατηγορούμενου.

«Καμία άλλη δολοφονημένη», φώναξαν μαζί με ονόματα γυναικών θυμάτων.