«Έκανε τη λιπόθυμη για να μην πάρει τα χάπια της αποβολής», αποκάλυψε το πρωί της Παρασκευής 23/2 η θεία της 19χρονης από τη Ζάκυνθο που κατήγγειλε ότι εξαναγκάστηκε από τον σύντροφό της να πάρει χάπια για να αποβάλει.

Σε δηλώσεις της στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» η θεία της νεαρής μίλησε για τον εφιάλτη που βίωσε το κορίτσι, ενώ αναφερόμενη στο ζευγάρι είπε πως ήταν καιρό μαζί και η εγκυμοσύνη ήταν κάτι ευχάριστο. «Είχαν κοινοποιήσει και φωτογραφίες τους με τον υπέρηχο στα social media», δήλωσε.

Ο 27χρονος, σύμφωνα με όσα είπε η 19χρονη στο περιβάλλον της, είχε αρχίσει και γινόταν πολύ πιεστικός απέναντί της, με τη ζήλια του να τον κινητοποιεί.

Η κοπέλα, κατά τις ίδιες πληροφορίες, ήθελε να μείνει με τη μητέρα και τη γιαγιά της και όχι μαζί του, όπως της έλεγε εκείνος, κάτι που προκάλεσε πολλές μεταξύ τους εκρήξεις. Μέχρι που προχθές την πήρε με τη βία στο σπίτι του και της έδωσε πέντε χάπια.

«Είναι σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση, ζητάει συνέχεια το μωρό της, δεν τρώει και δεν κοιμάται»

Η 19χρονη περιέγραψε στο περιβάλλον της πως ήξερε τη λειτουργία των χαπιών για χημική αποβολή, καθώς της τα έδινε σε δόσεις και περιμένοντας τη δράση τους.

«Έκανε τη λιπόθυμη για να σταματήσει», επεσήμανε η θεία για την 19χρονη που τελικά ο σύντροφός της μετέφερε στο νοσοκομείο.

Στο μεταξύ εκείνο το βράδυ, η μητέρα της 19χρονης την έπαιρνε συνέχεια τηλέφωνο, όμως απαντούσε ο νεαρός λέγοντας πως θα μείνει μαζί του.

Αφού την πήγε στο νοσοκομείο, κάθισε μαζί της, συνοδεύοντάς τη σε όλες τις εξετάσεις που έκανε και μόνο όταν μπήκε σε θάλαμο για νοσηλεία αποχώρησε, παίρνοντάς της το κινητό, το οποίο βρέθηκε πάνω του και παραδόθηκε στην 19χρονη μετά τη σύλληψη του συντρόφου της.

Η κοπέλα, όπως είπε η θεία της, είναι σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση. Ζητά συνέχεια το μωρό της, δεν τρώει και δεν κοιμάται.