Αυτοκτόνησε ο δράστης των πυροβολισμών στη ναυτιλιακή εταιρεία στη Γλυφάδα, ενώ δίπλα του βρέθηκε η κυνηγετική καραμπίνα της πράξης τέλους. Οι πληροφορίες αναφέρουν, επίσης, πως ο νεκρός βρέθηκε στο υπόγειο του κτιρίου.

Είχε προηγηθεί η επιχείρηση της αστυνομίας στην εν λόγω ναυτιλιακή εταιρεία για τη σύλληψη του δράστη, ο οποίος εισέβαλε το πρωί πυροβολώντας στο κτίριο, με αποτέλεσμα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένας άνθρωπος να χάσει τη ζωή του και άλλοι δύο να τραυματιστούν σοβαρά.

Συγκεκριμένα, λίγο πριν τις 11:30 ομάδα της ΕΚΑΜ είχε μπει στο κτίριο, για να εντοπίσει τον δράστη, που είχε ταμπουρωθεί σε χώρο της εταιρείας, ενώ βρέθηκαν στο σημείο και δύο διαπραγματευτές της ΕΛ.ΑΣ. Ολόκληρη η περιοχή έχει αποκλειστεί.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο δράστης είναι ένας άντρας, περίπου 70 ετών, με καταγωγή από την Αίγυπτο, που είχε απολυθεί πρόσφατα από την εταιρεία.

Ο απολυμένος ένοπλος «δεν μπήκε από την κεντρική είσοδο» – Πυροβολούσε στους διαδρόμους

Πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ αναφέρουν πως ο δράστης πρώτα ανέβηκε στον ημιώροφο και στη συνέχεια στους άλλους ορόφους, πυροβολώντας τους συναδέλφους του.

Πιθανολογείται ότι εκμεταλλεύτηκε ένα κενό ασφαλείας, καθώς δεν μπήκε από την κεντρική είσοδο, αλλά από το πάρκινγκ. Μόλις εισήλθε, άρχισε να πυροβολεί στους διαδρόμους, σύμφωνα με το ρεπορτάζ.