Την κατηγορηματική αντίθεσή του στη συνεργασία του Σοσιαλιστικού Κόμματος Γαλλίας με τον αριστερό κόμμα La France Insoumise του ριζοσπάστη και αντιευρωπαϊστή Ζαν Λικ Μελανσόν, όπου αναμένεται να κατέλθουν σε κοινό ψηφοδέλτιο στος κοινοβουλευτικές εκλογές του Ιουνίου στην εν λόγω χώρα, εκφράζει με ανάρτησή του ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, Ανδρέας Λοβέρδος.

Όπως γράφει χαρακτηριστικά στο Twitter: «Η απόφαση του γαλλικού Σοσιαλιστικού Κόμματος για κοινή κάθοδο με Μελανσόν, Οικολόγους και Γαλλικό Κομμουνιστικό Κόμμα ακυρώνει τη μεγαλειώδη πορεία του κόμματος του Φρανσουά Μιτεράν & μετατρέπει τους σοσιαλιστές της Γαλλίας σε συνοδοιπόρους του ακραίου και επικίνδυνου λαϊκισμού».

Θυμίζουμε ότι τη σχετική συμφωνία απορρίπτουν ήδη, ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ, αλλά και πρώην σοσιαλιστές πρωθυπουργοί, ιστορικά στελέχη, δήμαρχοι, νεολαίοι και εκατοντάδες μέλη του κόμματος.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.