«Το κείμενο της συμφωνίας έχει αρχίσει ήδη να γράφεται»

Τι λένε για τις διαπραγματεύσεις κυβερνητικά στελέχη


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
21:00
23/05/2015
«Το κείμενο της συμφωνίας έχει αρχίσει ήδη να γράφεται»
2
loading

«Οι Γερμανοί - όποτε τους βολεύει – κρύβονται πίσω από το ΔΝΤ» τόνισαν στο περιθώριο της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, κυβερνητικά στελέχη δίνοντας το κλίμα που επικρατεί στις διαπραγματεύσεις αυτή τη στιγμή.

Αυτό που σημείωσαν τα ίδια στελέχη της Κυβέρνησης είναι πως τη δεδομένη χρονική στιγμή, το ΔΝΤ είναι σε τελείως διαφορετικό μήκος κύματος από την Κομισιόν.

Σε ό,τι αφορά στη στάση του ίδιου του Ταμείου οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι έχει διαμηνύσει πως έχει μεν τις απόψεις του, ωστόσο σημειώνουν ότι δεν θα βάλει τη «φυτιλιά» για να έχει την ευθύνη του αδιεξόδου και συμπλήρωσαν πως «αν υπάρξει συμφωνία με τους εταίρους δεν θα μπουν εμπόδιο».

Κυβερνητικοί παράγοντες υπογράμμιζαν, επίσης, ότι μέχρι το τέλος του μήνα θα υπάρχουν εξελίξεις. Σε ό,τι αφορά το θέμα του χρέους οι συνεργάτες του πρωθυπουργού ανέφεραν οτι δεν μπορεί να μην περιλαμβάνεται στη συμφωνία. Τόνιζαν, επίσης, πως η συμφωνία αυτή θα πρέπει να είναι ενιαία για να είναι βιώσιμη.

Πάντως οι ίδιες πηγές σημείωναν πως παρατηρείται εντατικοποίηση των διαπραγματεύσεων σε επίπεδο Brussels Group και ότι θα πρέπει να αρχίσει να γράφεται το κείμενο.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar Αλλο Πρέπει, άλλο Πέπυ

    Τόνιζαν, επίσης, πως η συμφωνία αυτή θα ΠΡΕΠΕΙ να είναι ενιαία για να είναι βιώσιμη.
    Πάντως οι ίδιες πηγές σημείωναν πως παρατηρείται εντατικοποίηση των διαπραγματεύσεων σε επίπεδο Brussels Group και ότι θα ΠΡΕΠΕΙ να αρχίσει να γράφεται το κείμενο.

  2. avatar nikos xasapis

    σας έχουν γράψει εδώ και καιρό

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει