Δείτε live τη θυελλώδη συζήτηση στη Βουλή για τα ταμειακά διαθέσιμα

Ζωντανή εικόνα από το newsbeast.gr


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
14:25
24/04/2015
Δείτε live τη θυελλώδη συζήτηση στη Βουλή για τα ταμειακά διαθέσιμα
3
loading

Σε εξέλιξη βρίσκεται η συζήτηση στη Βουλή επί του νομοσχεδίου για τη μεταφορά των ταμειακών διαθεσίμων της γενικής κυβέρνησης στην Τράπεζα της Ελλάδας.

Η Ολομέλεια έχει πάρει «φωτιά», με ένταση, φωνές και διαμαρτυρίες από τους βουλευτές που διαπληκτίζονται όρθιοι στη μέση της αίθουσας.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
 1. avatar Αθηναΐς

  Βασικά έχουν δίκιο οι Δήμοι, αλλά δεν έχουν καταλάβει ότι η Ελλάδα τελειώνει και σ' αυτό έχουν βοηθήσει τα μέγιστα οι Δήμοι μέσω των Δημάρχων τους και των υπαλλήλων τους.
  Αυτό οι τελευταίοι που θα μπορούσαν, τελικά αποδεδειγμένα, να το καταλάβουν είναι οι ξ00 που ζούνε στη γυάλα της Βουλής μας ! ! !
  Πάρα πολύ απλό και πάρα πολύ σοφό θα ήταν ένας έλεγχος στους Δημάρχους της τελευταίας 15/ετίας καθώς και στους μόνιμους υδραυλικούς, υπαλλήλους αλλά οπωσδήποτε και συνεκλεγόμενους αντιδημάρχους κλπ !
  Είναι οι τελευταίοι που θα εδικαιούντο να μιλάνε μπροστά στην δια λεηλασίας όλων τους διάλυση της Ελλάδας.
  ...... ας ρωτήσουνε και τον "μαζί τα φάγανε" .... ξέρει πολλά και εδώ δεν εκφέρει γνώμη ο επί των όλων "σοφήν γνώμην έχων" τετράπαχος

 2. avatar tboni

  ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΤΡΕΛΛΑΝΕΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ........... ΑΥΤΟΙ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟΥΣ ΠΑΧΥΛΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΟΥΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΟΜΟΤΑΓΗΣ ΦΤΩΧΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ..........ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΑΥΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΛΗΣΤΕΑΡΙΣΤΕΡΑ

 3. avatar rmhtsos

  τα κοπάνια του συριζα έχουν κάνει τη καβάτζα τους , οι παλιοξεφτιλες , στην Ελβετία

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει