Νέο επεισόδιο στην κόντρα Γεωργιάδη-Διαμαντόπουλου σημειώθηκε στην επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής, κατά τη συζήτηση για την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου που προβλέπει τη μεταφορά των αποθεματικών 1.500 φορέων της γενικής κυβέρνησης σε ειδικό λογαριασμό διαχείρισης της Τράπεζας της Ελλάδος.

Όλα ξεκίνησαν όταν το λόγο είχε ο κ. Γεωργιάδης και ρωτούσε τους φορείς εάν είναι ασφαλές να επενδύσουν τα χρήματά σε ρέπος τη στιγμή που υπουργοί μιλούν για ρήξη και δημοψηφίσματα.

Όταν ο προεδρεύοντας, Βαγγέλης Διαμαντόπουλος, κάλεσε τον Άδωνι Γεωργιάδη να ολοκληρώσει την τοποθέτησή του, ο βουλευτής της ΝΔ αντέδρασε έντονα, ρωτώντας: «Θα με αφήσετε να τελειώσω ή θα μου πετάξετε καμία μολότοφ;»

Ο κ. Διαμαντόπουλος αντέδρασε λέγοντας ότι «δεν είναι εδώ η δική σας παιδική χαρά» και σημειώνοντας ότι «δημιουργεί κλίμα» και κάλεσε τον κ. Γεωργιάδη να ανακαλέσει.

«Χθες με αποκαλέσατε τρομοκράτη και σήμερα είπατε ότι θα σας πετάξω μολότοφ. Να ανακαλέσετε», είπε χαρακτηριστικά.

«Εσείς είπατε ότι εδώ είναι η παιδική μου χαρά και άρα είναι λίγο αντιφατικό να μου ζητάτε να ανακαλέσω. Οι απόψεις σας υπέρ του αντιεξουσιαστικού χώρου και των τρομοκρατών είναι γνωστές οπότε τι να ανακαλέσω; Πριν από 5 ημέρες κατηγορούσε τον Πανούση που μπήκε στην πρυτανεία. Είμαι από το πρώτο λεπτό εδώ άρα δεν μπορεί να χάλασε μια διαδικασία που πήγαινε καλά καθώς είμαι από την αρχή και άρα συνέβαλα και εγώ στο να πάει καλά», απάντησε ο βουλευτής της ΝΔ.

«Εκτοξεύετε φράσεις που δεν τιμούν εσάς και το κοινοβούλιο. Αυτό το παιχνίδι παίζετε», απάντησε ο κ Διαμαντόπουλος.


Δείτε το βίντεο…