«Την κωλοτούμπα και ας είναι και κάπως κωμική για την κυβέρνηση», δήλωσε πως προτιμά ο βουλευτής της ΝΔ, Κωστής Χατζηδάκης, μιλώντας σήμερα στο Βήμα FM.

Όπως σημείωσε ο κ. Χατζηδάκης, «πέρα από το συναισθηματικό φορτίο και τις όποιες δικαιολογημένες αντιδράσεις από την πλευρά των Ελλήνων, εκείνο που πρέπει να δούμε είναι πως αν η χώρα πάει στα βράχια, θα πάει η δική μας χώρα στα βράχια. Και ό, τι και να λέμε για τις όποιες δηλώσεις, θα έχουν πληγεί οι οικογένειες μας, το μέλλον μας».

«Επομένως αυτό το όποιο πρέπει να κάνουμε είναι να προχωρήσουμε σε ένα δρόμο ρεαλισμού μεταξύ μιας κωλοτούμπας με όλη την κωμωδία που θα εμπεριέχει και της τυφλής σύγκρουσης», σημείωσε ο βουλευτής της ΝΔ και πρόσθεσε:

«Προτιμώ την κωλοτούμπα και ας είναι και κάπως κωμική για την κυβέρνηση. Η κυβέρνηση θα το παρουσιάσει αυτό το πράγμα όπως το παρουσίασε το ΠΑΣΟΚ στη δεκαετία του ’80 με τις βάσεις που έφυγαν, αλλά έμειναν. Αλλά εν πάση περιπτώσει ας το κάνει και τα πολιτικά θα τα βρούμε αργότερα. Το σημαντικό είναι η Ελλάδα να παραμείνει όρθια».