Την άποψη πως ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Βαρουφάκης έχει εξαγριώσει τους εταίρους της Ελλάδας εξέφρασε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας σήμερα στον Real FM.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης κατηγόρησε τον Γιάννη Βαρουφάκη πως προσήλθε δυο φορές στη διαπραγμάτευση χωρίς να προσκομίσει συγκεκριμένους αριθμούς. «Ο κ. Βαρουφάκης, ειλικρινά σας το λέω, θεωρώ ότι έχει κάνει όσα περισσότερα λάθη μπορεί να κάνει κάποιος στη διαπραγμάτευση με αυτούς τους ανθρώπους», σημείωσε.

«Τους έχει εξαγριώσει. Δεν μπορούμε να πούμε ψέματα στον κόσμο. Ο κ. Βαρουφάκης όλους τους ευρωπαίους υπουργούς Οικονομικών, μηδενός εξαιρουμένου, εγώ κάνω ρεπορτάζ και μιλάω με εκείνη την πλευρά, τους έχει εξαγριώσει. Πήγε δύο φορές στη διαπραγμάτευση χωρίς να έχει μπροστά του έναν πίνακα με αριθμούς», ανέφερε ακόμη και πρόσθεσε:

«Ο κ. Βαρουφάκης νομίζει ότι θα πάει σε ένα Eurogroup, θα βγάλει μία διάλεξη, θα μας πει αυτά που έγραφε στο άρθρο του στο protagon ή στο twitter και οι άλλοι θα του δώσουν τα λεφτά. Δεν δουλεύει έτσι το σύστημα».