Σε εξέλιξη είναι η συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής για το εργασιακό νομοσχέδιο με τον Αλέξη Τσίπρα να είναι στο βήμα.

Είχε προηγηθεί η ομιλία του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη όπου απαρίθμησε τις 10 τομές στο εργασιακό νομοσχέδιο.

Τσίπρας: Ξεστοκάρετε πάνω στους νέους όλο το μίσος σας

Αρχικά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, σημείωσε πως ο κ. Μητσοτάκης αποκαθήλωσε το εργασιακό δίκαιο με την ομιλία του και τον κατηγόρησε για απόπειρα φίμωσης των πολιτικών του αντιπάλων.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναφερόμενος στην αντιμετώπιση των νέων από την κυβέρνηση, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά του πρωθυπουργού: «Πώς να κρύψετε το φόβο, την απέχθεια, την περιφρόνηση, προς τη νέα γενιά; Στερείτε από τους νέους της πατρίδας μας τα όνειρα για πρόσβαση στα πανεπιστήμια. Στέλνετε αστυνομία στα εκπαιδευτικά ιδρύματα. Τους στοχοποιήσατε, τους κυνηγήσατε με βαρβαρότητα, τους συκοφαντήσατε, στην πανδημία. Στέλνετε χιλιάδες από αυτούς στην ανεργία με την πολιτική σας. Ξεστοκάρετε πάνω στους νέους της χώρας μας, όλο το μίσος που στοκάρουν παντού και πάντα απέναντι στη νεότητα τα αυταρχικά καθεστώτα άλλης επιλογής» είπε μεταξύ άλλων.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.