«Δεν τίθεται θέμα ηγεσίας στους ΑΝ.ΕΛ.»

Χρυσοβελώνη: Δεχτήκαμε μεγάλο πόλεμο από το «σύστημα»


ΠΟΛΙΤΙΚΗΕΚΛΟΓΕΣ 2014
13:24
30/05/2014
«Δεν τίθεται θέμα ηγεσίας στους ΑΝ.ΕΛ.»
1
loading

«Δεν τίθεται θέμα ηγεσίας στους Ανεξάρτητους Έλληνες», δηλώνει η βουλευτής, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, σε συνέντευξή της στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, με αφορμή τις εσωκομματικές αναταράξεις που σημειώνονται τις τελευταίες ημέρες λόγω του εκλογικού αποτελέσματος της περασμένης Κυριακής.

«Τους Ανεξάρτητους Έλληνες τους δημιούργησε ο Πάνος Καμμένος. Ο κόσμος τον Καμμένο ακολούθησε και δεν υπάρχει θέμα αμφισβήτησής του», σημειώνει και προσθέτει: «Ούτε ο κ. Χαϊκάλης ήγειρε αμφισβήτηση στο πρόσωπο του κ. Καμμένου, ούτε επίσης κάποιος από τους υπόλοιπους βουλευτές. Κατά καιρούς ακούγεται ότι υπάρχει πρόβλημα ηγεσίας, πρόβλημα με κάποιους βουλευτές. Θέλω να σας πω ότι δεν τίθεται θέμα ηγεσίας».

Σύμφωνα με τη βουλευτή Μαγνησίας των ΑΝ.ΕΛ., «δεχθήκαμε από το "σύστημα" μεγάλο πόλεμο και κυρίως από τα συστημικά Μέσα Ενημέρωσης. Αυτό είχε πολύ μεγάλες επιπτώσεις, καθώς με τον αποκλεισμό που είχαμε στην προεκλογική περίοδο και κυρίως την τελευταία εβδομάδα δεν είχαμε καμία δυνατότητα να παρουσιάσουμε τις θέσεις μας».

Στο χαμηλό ποσοστό των ΑΝ.ΕΛ. στις ευρωεκλογές έπαιξε ρόλο και «η έλλειψη κομματικής οργάνωσης». «Αποφασίσαμε η οργανωτική δομή να χτιστεί από το μηδέν. Απομακρύνθηκαν πάρα πολλά πρόσωπα από τα γραφεία του κινήματος στη Συγγρού και σιγά σιγά χτίζεται το κόμμα από την αρχή», σημειώνει.

Τονίζει, επιπλέον, την ανάγκη «να ανοίξει τώρα ένας διάλογος μεταξύ των ΑΝ.ΕΛ. και των κομμάτων και των κινήσεων που είναι ξεκάθαρα αντιμνημονιακές και έχουν τη δυνατότητα να επιβιώσουν αυτόνομα και να δημιουργηθεί το Πατριωτικό Τόξο, το πατριωτικό μέτωπο με τη συμμετοχή όλων εκείνων των αντιμνημονιακών δυνάμεων που ενδιαφέρονται για το μέλλον αυτής της χώρας και για τον τρόπο αντιμετώπισης του χρέους».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar thrilos

    ΡΕ ΘΕΙΑ ΕΙΔΕΣ ΠΟΣΟΙ ΜΕΙΝΑΤΕ??????

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει