«Δεν πρόκειται να πάω σε άλλο κόμμα με τις ψήφους των Ανεξάρτητων Ελλήνων», τόνισε ο Βασίλης Καπερνάρος.

Ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής που έφυγε από τους ΑΝ.ΕΛ., μιλώντας σήμερα στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 είπε: «Συμμετείχα κι εγώ σε ένα κίνημα. Ήμουν ανεξάρτητος Έλληνας, δεν πήγα σε μια παράταξη κλασική. Έχω την εντύπωση ότι εισέφερα περισσότερο απ’ ότι εισέφερε η παράταξη σε εμένα».

Όπως είπε ο κ. Καπερνάρος, ρώτησε την ηγεσία του κόμματος εάν έχουν κάτι να του προσάψουν κι εκείνοι απάντησαν ότι δεν τους έχει ενοχλήσει τίποτα.

Ο ανεξάρτητος βουλευτής αποκάλυψε ακόμη ότι κατά την ανακοίνωση της αποχώρησής του από τους ΑΝ.ΕΛ. υπήρξε συναισθηματική φόρτιση.

Κληθείς να σχολιάσει τη χθεσινή πρωινή δήλωση του Πάνου Καμμένου ότι «όποιος θέλει να γίνει πατερίτσα της ΝΔ, είναι ελεύθερος να αποχωρήσει», ο κ. Καπερνάρος υποστήριξε ότι ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. δεν αναφερόταν σε εκείνον. «Δεν εννοούσε εμένα ο κ. Καμμένος γιατί μέχρι το βράδυ δεν είχα δώσει κανένα δικαίωμα».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.