Επίθεση στη Ρένα Δούρου άσκησε ο Γιάννης Σγουρός με αφορμή το ντέρμπι που θα δοθεί στην περιφέρεια Αττικής την Κυριακή, 25 Μαΐου.

Ο κ. Σγουρός που βγήκε δεύτερος στο α’ γύρο των εκλογών, άσκησε σφοδρή κριτική στην Ρένα Δούρου λέγοντας ότι πρέπει «να κατονομάσει με ποιους είμαι διαπλεκόμενος».

Όπως είπε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του MEGA, «η κ. Δούρου δεν έχει ένα πρόγραμμα γι’ αυτό με κατηγορεί ως διαπλεκόμενο».

Ο κ. Σγουρός ζήτησε τη στήριξη των πολιτών και γι’ αυτό πρόσθεσε: «δεν μπορώ να απαγορεύσω στα κόμματα να με στηρίξουν».

Ακόμη επιτέθηκε στην υποψήφια περιφερειάρχη Αττικής λέγοντας ότι: «έχει χαλάσει πολλά λεφτά σε διαφήμιση και κατηγορεί εμένα για διαπλοκή». Και επεσήμανε: «Η διαφήμιση είναι πάρα πολύ προκλητική. Η Ρένα Δούρου έχει κάνει σαράντα εμφανίσεις και έχω κάνει είκοσι στα κανάλια».

Ο κ. Σγουρός, κλείνοντας είπε: «Δεν μπορούν να με κατηγορούν ότι είμαι κομματικοποιημένος. Εμείς κατεβήκαμε ως ανεξάρτητη παράταξη, χωρίς χρήματα, χωρίς κόμμα, και με μόνη παρουσία στους πολίτες», εννοώντας ότι η Ρένα Δούρου στηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ.