Η Αττική πρέπει να αποτινάξει τον «σαμαροβενιζελισμό» δηλώνει η υποψήφια περιφερειάρχης με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ στην Αττική, Ρένα Δούρου, σε συνέντευξή της στην Εφημερίδα των Συντακτών. Παράλληλα, κατηγορεί τον κ. Σγουρό ότι «φοβάται τον απευθείας διάλογο» και τον χαρακτηρίζει «αγαπημένο παιδί της διαπλοκής» και «σπλάχνο εκ των σπλάχνων του πιο βαθέος ΠΑΣΟΚ».

Στις 25 Μαΐου «οι ψηφοφόροι θα στείλουν τον εκλεκτό του κ. Σαμαρά και του κ. Βενιζέλου σπίτι του», εκτιμά η κ. Δούρου, υπογραμμίζοντας παράλληλα πως «η αποχή είναι το καλύτερο δώρο στον δαμαροβενιζελικό θίασο που μας κυβερνά».

Σύμφωνα με την κ. Δούρου, «στις 18 Μαΐου, η Δύναμης Ζωής πέτυχε μια πολύ μεγάλη νίκη. Σκεφτείτε ότι στην αρχή ήμασταν πέντε μονάδες πίσω, εμείς στο 18% και ο απερχόμενος περιφερειάρχης στο 23%. Κόντρα στη συνωμοσία σιωπής που τα ΜΜΕ της διαπλοκής μας επέβαλαν, κόντρα στο σύστημα των «κολλητών» Σγουρού, που θεωρούν την περιφέρεια τσιφλίκι τους, παλέψαμε και υπερκαλύψαμε τη διαφορά».

«Αυτό πονά τον σαμαροβενιζελικό θίασο που μας κυβερνά και τους, εντός και εκτός των τειχών, υποστηρικτές του, που προσπαθούν με πρωτοφανείς αριθμητικές αλχημείες να κάνουν το άσπρο μαύρο και να μπερδέψουν τους πολίτες. Οι πολίτες όμως γνωρίζουν καλά, και πρόσωπα και πράγματα, και την επόμενη Κυριακή θα δώσουν καθαρή και ισχυρή απάντηση», τονίζει η υποψήφια περιφερειάρχης Αττικής.