Να ανακαλέσει η κ. Δούρου το συκοφαντικό και υβριστικό χαρακτηρισμό της περί «διαπλεκόμενου» και να ζητήσει συγγνώμη ή να μιλήσει με ονοματεπώνυμο, ζήτησε ο Γιάννης Σγουρός. Όπως δήλωσε στην τηλεόραση του Σκάι για την ανθυποψήφιά του, δεν μπορεί να καταφεύγει σε καταγγελίες για «να νικήσει την ασχετοσύνη της».

Ο κ. Σγουρός διερωτήθηκε πόσο έχει κοστίσει η προεκλογική καμπάνια της κ. Δούρου, λέγοντας ότι «εμείς ένα σάιτ έχουμε μόνο», από την άλλη υπάρχει ένας ορυμαγδός επικοινωνίας.

«Είμαι ταγμένος στην αυτοδιοίκηση, δεν είμαι κομματικός υποψήφιος όπως κάποιοι με παρουσιάζουν», είπε και πρόσθεσε ότι περιμένω να ακούσω το προγράμματα της κ. Δούρου εδώ και τρεισήμισι μήνες.

«Ζητούμενο είναι να γίνουν όσο το δυνατόν περισσότερα έργα και να δουλέψει κόσμος», τόνισε και σημείωσε ότι οι βασικοί στόχοι είναι τρεις: κοινωνική πολιτική, έργα, ανάπτυξη.

Ανέφερε ότι η Περιφέρεια Αττικής δεν μπορεί να λύσει όλα τα προβλήματα της πατρίδας και της Αττικής, «έχει ρόλο και αρμοδιότητα».

Τέλος, αναφερόμενος στην άνοδο του ευρωσκεπτικισμού και της άκρας δεξιάς στην Ευρώπη, σημείωσε ότι τα κόμματα πρέπει να προβληματιστούν και να δώσουν λύσεις που έχουν να κάνουν με πολιτική σταθερότητα και δουλειές.