Για πολιτική σκευωρία σε βάρος τους έκαναν λόγο οι τέσσερις νέοι κατηγορούμενοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, εξερχόμενοι του γραφείου των ανακριτριών, μετά τη διαδικασία χορήγησης προθεσμιών για τις απολογίες τους. Τελευταίος έλαβε προθεσμία για τις 13 Ιουνίου ο Μιχάλης Αρβανίτης, ενώ νωρίτερα έλαβαν προθεσμίες για τις 6 Ιουνίου ο Δημήτρης Κουκούτσης, για τις 10 Ιουνίου ο Νίκος Κούζηλος και για τις 12 του ίδιου μήνα η Ελένη Ζαρούλια.

Προθεσμία ζήτησαν και έλαβαν από τις ανακρίτριες Κλάπα και Δημητροπούλου οι βουλευτές Νίκος Κούζηλος, Ελένη Ζαρούλια, Μιχάλης Αρβανίτης και Δημήτρης Κουκούτσης, για την απολογία τους στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής.

«Η πολιτική σκευωρία έχει καταρρεύσει», δήλωσε κατά την έξοδό της από το Εφετείο η Ελένη Ζαρούλια», τονίζοντας ότι «μένει ο ελληνικός λαός να δώσει το δικό του μήνυμα στις 18 και 25 Μαΐου».

Από την πλευρά του, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Δημήτρης Κουκούτσης, δήλωσε ότι το καθεστώς «είναι σε πλήρη σύγχυση», ενώ υποστήριξε πως «ο ελληνικός λαός έχει πάρει το μήνυμα και η νίκη θα είναι δική μας».

«Το καθεστώς Σαμαρά στις εκλογές θα καταρρεύσει. Ο ελληνικός λαός θα καταλάβει την πολιτική σκευωρία», τόνισε ο Νίκος Κούζηλος.

«Πήρα προθεσμία για αυτή την αστεία και εξωφρενικής ιστορία για τις 13 Ιουνίου. Δεν έχω να κάνω άλλη δήλωση. Δηλώσεις θα κάνει ο ελληνικός λαός», είπε κατά την έξοδό του από το Εφετείο ο Μιχάλης Αρβανίτης.