Στον Πειραιά βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας ο Κυριάκος Μητσοτάκης για να κάνει ακόμα μία βόλτα και να συνομιλήσει με καταστηματάρχες και πολίτες λίγες μέρες μετά το τέλος της καραντίνας για τον κορονοϊό και το σταδιακό άνοιγμα των επιχειρήσεων.

Ο πρωθυπουργός κατά τη διάρκεια της βόλτας του βρέθηκε μπροστά σε ένα ξηροκαρπάδικο και θυμήθηκε ότι είχε κάποιους… ανοιχτούς λογαριασμούς με τον ιδιοκτήτη.

Από το συγκεκριμένο μαγαζί ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε περάσει και προεκλογικά και τον είχαν κεράσει αμύγδαλα. Ο πρωθυπουργός φαίνεται ότι η κίνηση του καταστηματάρχη ήταν γουρλίδικη και έτσι του ζήτησε να την επαναλάβουν.

«Κάτι με είχες κεράσει προεκλογικά. Κάτι αμύγδαλα, θυμάμαι καλά; Για δώσε λίγο, είχε πάει γούρι», έλεγε στον καταστηματάρχη, ο οποίος αμέσως πήρε ένα σακουλάκι το οποίο το γέμισε για να του το δώσει.

Δείτε το χαρακτηριστικό στιγμιότυπο στο 1:26 του βίντεο:

Επίσκεψη στον Πειραιά

Σήμερα άνοιξε και ο κλάδος της εστίασης, κάτι που περίμεναν πολλοί συμπολίτες μας με ανυπομονησία. Ας κάνουμε κι αυτό το βήμα επιστροφής της καθημερινότητάς μας με την ίδια υπεύθυνη στάση που έχουμε κρατήσει κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Ας προστατέψουμε όσα έχουμε κερδίσει!

Posted by Kyriakos Mitsotakis on Monday, May 25, 2020