Κικίλιας από Αλεξανδρούπολη: Να επιδείξουμε ατομική και συλλογική ευθύνη

Οι ακρίτες αντιμετωπίζουν «δύο κρίσεις μαζί» τόνισε, «όλη η Ελλάδα συμπάσχει και στηρίζει την προσπάθεια εδώ»


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
9:46
17/03/2020
Κικίλιας από Αλεξανδρούπολη: Να επιδείξουμε ατομική και συλλογική ευθύνη
4
loading

Το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης επισκέφθηκε σήμερα ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, για να δει, όπως είπε, τον τρόπο που εφαρμόζεται το σχέδιο για τον κορονοϊό «που ζητάμε να εφαρμοστεί μαζί με τα πρωτόκολλα για την ασφάλεια γιατρών, νοσηλευτών, παραϊατρικού προσωπικού και κυρίως των πολιτών, στην εφαρμογή του, στην πράξη».

Αφού ευχαρίστησε τους αρμόδιους και το προσωπικό του νοσοκομείου, ο κ. Κικίλιας τόνισε πως είναι κρίσιμες οι επόμενες ημέρες και εβδομάδες, καλώντας τους πολίτες να επιδείξουν ατομική και συλλογική ευθύνη.

«Να προσέξουμε τους εαυτούς μας, τις οικογένειές μας, τις ευπαθείς ομάδες που κινδυνεύουν από αυτή την κρίση της δημόσιας υγείας» είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Κικίλιας στάθηκε ιδιαίτερα στο ότι η ακριτική περιοχή «αντιμετωπίζει δύο κρίσεις μαζί», αναφερόμενος στα τεκταινόμενα στα σύνορα. «Θέλω να τονίσω ότι ο νομός Έβρου, αυτή η ακριτική περιοχή, έχει ιδιαίτερη αξία και σημασία για εμάς. Αυτός είναι ένας ακόμη λόγος για τον οποίο βρίσκομαι σήμερα εδώ. Καταλαβαίνουμε ότι ο Έβρος αντιμετωπίζει δύο κρίσεις μαζί. Όλη η Ελλάδα το αναγνωρίζει, συμπάσχει μαζί σας και στηρίζει την προσπάθειά σας» κατέληξε.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

4
σχόλια
 1. avatar Τόνο Μάσας

  2013 Απέλυσε 1500
  2019 Δεν ανανέωσε σύμβαση 800 γιατρών
  2020 Ακύρωσε 1500 προσλήψεις γιατρών
  2020 Δεν μονιμοποιεί 700 γιατρούς που λήγουν 30/09
  2020 ζητά 2000 γιατρούς, η προθεσμία έληξε, ούτε 1 αίτηση

  Έβγα χάνε στο μπαλκόνι να χειροκροτήσεις!

 2. avatar spyrospeiratis

  Μπραβο Κικίλια, δεν μένει παρά να διορίσεις κι 100.000 παπάδες που θα μας κοινωνούν, για να γλιτώσουμε οριστικά από τον Κορονοϊό!!

 3. avatar Γεροτσολιας

  Ν. Κακλαμάνης: «Τα νεοφιλελεύθερα παπαγαλάκια ελπίζω να μην ξαναπιάσουν στην πένα τους το δημόσιο σύστημα υγείας»Γεροτσολιας

 4. avatar 24898964444444444444

  ΒΑΛΤΕ ΜΑΣΚΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΞΩ ΔΕΝ ΦΟΡΑ ΚΑΝΕΝΑΣ !!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει