Κεδίκογλου: Ανυπόστατη και ωμά συκοφαντική η επίθεση του ΣΥΡΙΖΑ

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για το non paperσχετικά με τα ναυπηγεία Σκαραμαγκά


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
13:14
22/10/2013
Κεδίκογλου: Ανυπόστατη και ωμά συκοφαντική η επίθεση του ΣΥΡΙΖΑ
2
loading

Με σχόλιό του σχετικά με το non paper του ΣΥΡΙΖΑ για τα ναυπηγεία Σκαραμαγκά, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου υποστηρίζει ότι, «Η επίθεση του ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά του κ. Τσίπρα κατά του Αντιπροέδρου της κυβέρνησης και Προέδρου του ΠΑΣΟΚ για το ζήτημα των ναυπηγείων Σκαραμαγκά και των υποβρυχίων του Πολεμικού Ναυτικού είναι ανυπόστατη και ωμά συκοφαντική».

Ο μόνος στόχος της επίθεσης σύμφωνα με τον κ. Κεδίκογλου είναι «η κυβέρνηση και η εξυπηρέτηση της τυχοδιωκτικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ που έχει περιέλθει σε στρατηγικό αδιέξοδο και δεν έχει τίποτα ουσιαστικό και υπεύθυνο να πει για την πορεία της χώρας».

«Οι παρεμβάσεις του κ. Βενιζέλου στο ζήτημα αυτό κατά τη διάρκεια της θητείας του στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας το 2010-11 έγιναν υπό συνθήκες διαφάνειας και σε εκτέλεση ειδικού νόμου ψηφισμένου από τη Βουλή προκειμένου να αντιμετωπισθεί ένας γόρδιος δεσμός που είχε δημιουργηθεί λόγω των κακών αρχικών συμβάσεων.

Αυτό ισχύει ανεξάρτητα από το ποια άποψη είχε κάθε κόμμα την εποχή εκείνη για την μία ή την άλλη επιλογή.

Το βέβαιο είναι ότι οι επιλογές έγιναν με απόλυτη διαφάνεια από την ίδια τη Βουλή προκειμένου να επιτευχθεί μια συνολική λύση- υπό εξαιρετικά δυσμενείς συνθήκες- για τα συμφέροντα του δημοσίου και της εθνικής οικονομίας.

Γι’ αυτό και τώρα η θέση της κυβέρνησης έχει ως βάση το νόμο του 2010. Στόχος μας είναι η διάσωση των ναυπηγείων και η ολοκλήρωση και παραλαβή των υποβρυχίων, που με βάση το νόμο αυτό έχουν περιέλθει στην κυριότητα του δημοσίου.

Η διαπραγμάτευση με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και τα εμπλεκόμενα μέρη είναι δύσκολη. Είμαστε όμως βέβαιοι ότι οι συντονισμένες ενέργειες όλων των συναρμοδίων υπουργείων που ακολουθούν την ενιαία αυτή γραμμή, θα αποδώσουν σύντομα αποτελέσματα χάριν της εθνικής ναυπηγικής υποδομής, των εργαζομένων και των αναγκών του Πολεμικού Ναυτικού.

Επισημαίνουμε στον κ. Τσίπρα πως αυτή την ώρα κάθε απόπειρα διάσπασης του εσωτερικού μετώπου απέναντι στην ιδιοκτησία των ναυπηγείων τροφοδοτεί εκούσια ή ακούσια με επιχειρήματα τους αντιδίκους του ελληνικού δημοσίου».

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar Άρια

    Του έθιξαν τον συνέταιρο; Όλος ο κόσμος ξέρει ότι ο Βενιζέλος δεν είναι και πολύ της διαφάνειας,μιας και το όνομά του είναι δεύτερη (μεγάλη) φορά που ακούγεται μετά τη λίστα Λαγκάρντ και τα συρτάρια, τα φλασάκια και πάει λέγοντας. Δεν παίζουμε με τέτοιες καταστάσεις κύριοι της κυβέρνησης.

  2. avatar Σπυριδων Γαφος

    Εργολαβία την πήρες την υπεράσπιση του Βαγγέλη Υποβρύχιου Βενιζέλου, βλέπω κυβερνητικέ εκπρόσωπε!!!Μπράβο βρε, ωραίο "πελάτη" δι΄'αλεξες!Μαζί σας βλέπω στη [...]

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει