Πλήθος εκπροσώπων της πολιτικής ζωής της Ελλάδας βρέθηκαν στην Ξάνθη την Κυριακή 24/11 για τα αποκαλυπτήρια του αδριάντα του Κωνσταντίνου Καραμανλή στην πλατεία Διοικητηρίου της Ξάνθης.

Το «παρών» έδωσαν και δεκάδες βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας. Με κυβερνητικό αεροπλάνο από την Ελευσίνα πέταξε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Παναγιώτης Πικραμμένος και ο πρόεδρος του Ιδρύματος Καραμανλή, πρώην υπουργός Εξωτερικών Π. Μολυβιάτης.

Μία ανάρτηση του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Μπογδάνου με μία selfie στην οποία εικονίζεται ο ίδιος με τον Αντώνη Σαμαρά, τον Άδωνι Γεωργιάδη και άλλους συναδέλφους του στο αεροδρόμιο στο δρόμο προς την εκδήλωση για τον Κ. Καραμανλή, προκάλεσε αρκετές συζητήσεις.

Συγκεκριμένα ο κ. Μπογδάνος στη λεζάντα των φωτογραφιών που δημοσίευσε έγραψε: «Αν πέσει το αεροπλάνο, μένουμε χωρίς δεξιά!».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.