Αντιπαράθεση για τα όσα συνέβησαν το περασμένο Σάββατο στο Τυμπάκι Ηρακλείου σημειώθηκε στην εκπομπή «ΣΚΑΪ ΤΩΡΑ» μεταξύ του Αδ. Γεωργιάδη και της Μαρίας Διακάκη που παρενέβη τηλεφωνικά για να εξηγήσει τι συνέβη τελικά. Βέβαια, τη δική του ερμηνεία έδωσε και ο αντιδήμαρχος του δήμου Φαιστού, Γιάννης Φασομυτάκης.

Ακολούθησε ο επίμαχος διάλογος μεταξύ του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και της συναδέλφου του από τον ΣΥΡΙΖΑ

Μαρία Διακάκη: Πήγαμε εκεί να μιλήσουμε στην τοπική κοινωνία για το θέμα του λιμανιού του νότου. Αυτά που λέει ο κ. Γεωργιάδης είναι εντελώς ανακριβή. Ήμουν παρούσα στη συγκεκριμένη συγκέντρωση. Έτσι τα άτομα εκείνα τα οποία ήρθαν και προπηλάκισαν εμάς και όλο τον κόσμο που καθόταν εκεί, ήταν περίπου δέκα. Προσωπικά πιστεύω ότι εκεί ήρθαν για συγκεκριμένους λόγους. Το θέμα του λιμανιού δεν το ξέρει ο κ. Γεωργιάδης καλά.

Αδ. Γεωργιάδης: Εγώ δεν το ξέρω; Το χειρίστηκα ως υπουργός κυρία μου. Μη μιλάτε για μένα χωρίς να ξέρετε. Κακώς πήγατε να ξεσηκώσετε τον κόσμο. Εγώ σας κατηγορώ ευθέως ότι πήγατε να ξεσηκώσετε τον κόσμο για να σαμποτάρετε την επένδυση ενόψει του ταξιδιού του πρωθυπουργού στην Κίνα. Δεν σας αρέσει να έχει ο πρωθυπουργός επιτυχίες.

Μαρία Διακάκη: Δεν έχει το δικαίωμα να με διακόπτει. Λοιπόν, πήγαμε στο Τυμπάκι το Σάββατο να ενημερώσουμε για τη θέση μας και να συζητήσουμε και τις αντίθετες απόψεις αλλά και όλα τα θέματα με τον κόσμο του Τυμπακίου. Ήρθαν λοιπόν δέκα άνθρωποι που δεν άφησαν να γίνει η συζήτηση.

(…)

Αδ. Γεωργιάδης:
Να μην ξαναπάτε στο Τυμπάκι, κυρία μου. Αν είναι να διακόπτονται επενδύσεις, να μην ξαναπάνε…

Πόπη Τσαπανίδου:
Σας παρακαλώ πολύ κύριε Γεωργιάδη…