Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η ΕΛ.ΑΣ προκειμένου να φτάσει στη σύλληψη των δραστών οι οποίοι το πρωί της Τετάρτης «σήκωσαν» το χρηματοκιβώτιο του πολιτικού Βύρωνα Πολύδωρα στην Ηλεία.

Όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα ilialive.gr, οι δράστες ήταν θρασύτατοι αφού επέλεξαν να «χτυπήσουν» στο σπίτι του γνωστού πολιτικού τις ημέρες όπου ο ίδιος βρισκόταν στην οικία του στο χωριό Περιβόλια Φιγαλείας. Ωστόσο φαίνεται πως ήταν καλά διαβασμένοι αφού εισέβαλαν την ώρα που ο Βύρωνας Πολύδωρας βρισκόταν μαζί με την οικογένειά του στην εκκλησία.

Σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή πληροφοριών, γύρω στις 10:00 το πρωί της Τετάρτης οι δράστες διέρρηξαν το σπίτι και «σήκωσαν» κυριολεκτικά, το χρηματοκιβώτιο, το φόρτωσαν σε φορτηγάκι και τράπηκαν σε φυγή. Ο πιθανότερος δρόμος που ακολούθησαν εκτιμάται πως ήταν αυτός προς τη Μεσσηνία.

Εντός του χρηματοκιβωτίου φέρεται να υπήρχε μεγάλο χρηματικό ποσό, αλλά και κοσμήματα. Σημειώνεται ότι οι δράστες δεν επέλεξαν να δοκιμάσουν να το ανοίξουν μέσα στο σπίτι, όπου θα ρίσκαραν να γίνουν αντιληπτοί, αλλά να το πάρουν μαζί τους και να επιχειρήσουν την παραβίασή τους σε δεύτερο χρόνο.