Όπως ανακοίνωσε η Αλεξάνδρα Πάλλη, δεν προτίθεται να κάνει αντάρτικο στη Γλυφάδα. Στην ανακοίνωση της καταγγέλλει τα κόμματα λέγοντας: «Δυστυχώς, παρά την τιμητική πρόσκληση της πρωτοβουλίας πολιτών, να τεθώ επικεφαλής ανεξάρτητου ψηφοδελτίου, η υποψηφιότητά μου προσέκρουσε στην πάγια τακτική των κομμάτων να αντιμετωπίσουν την αυτοδιοίκηση ως πολιτικό τους υποκατάστημα».

«Για άλλη μια φορά αποδείχτηκε ότι η αυτοδιοίκηση συνεθλίβη στις συμπληγάδες του κομματικού συμφέροντος. Για άλλη μια φορά αποδείχτηκε πως η συσπείρωση ευρύτερων δυνάμεων με μοναδικό κριτήριο την ικανότητα, την αξιοπιστία και τη διάθεση για προσφορά, θυσιάστηκε στον βωμό των διαχωριστικών γραμμών και των κομματικών διαιρέσεων. Να είναι σίγουροι ότι από διαφορετικά μετερίζια θα συνεχίσουμε τη μάχη, με αξιοπρέπεια, συνέπεια και πάθος».

Η κ. Πάλλη δεν στηρίζει κανένα υποψήφιο. Ωστόσο σημειώνεται ότι σε περίπτωση επικράτησης του υποψηφίου της Νέας Δημοκρατίας για το δήμο Γλυφάδας, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, εκείνος θα αποχωρήσει από τη Βουλή και τη θέση του θα καταλάβει η μητέρα της κ. Πάλλη, Φάνη Πάλλη-Πετραλιά.