Παππάς: Ο Τσίπρας δεν ζει τη ζωή των μεγιστάνων

«Το πώς ζει και το πώς πολιτεύεται ο καθένας είναι πολύ εύκολο να το δει κανείς»


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
15:22
07/05/2019
Παππάς: Ο Τσίπρας δεν ζει τη ζωή των μεγιστάνων
73
loading

Τις φωτογραφίες που δείχνουν τον Αλέξη Τσίπρα να πραγματοποιεί διακοπές σε σκάφος εφοπλιστικής οικογένειας, τις οποίες δημοσίευσε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, Άρης Πορτοσάλτε, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, σχολίασε με ραδιοφωνικές του δηλώσεις ο Νίκος Παππάς. «Δεν υπάρχει απολύτως τίποτα μεμπτό», ανέφερε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης.

Και συνέχισε μέσω του Real FM: «Ο Τσίπρας δεν ζει τη ζωή των μεγιστάνων, όπως οι πολιτικοί μας αντίπαλοι, που έχουν γίνει ζάμπλουτοι», για να τονίσει ότι «οι περιουσίες οι οποίες συσσώρευσαν, είναι απολύτως προφανές ότι δεν προκύπτουν από τις βουλευτικές αποζημιώσεις. Μιλάμε για σπίτια ανά την υφήλιο, μιλάμε για εκτάσεις οι οποίες είναι αμέτρητες, μιλάμε για μετρητά τα οποία και αυτά είναι αμέτρητα, ας μου επιτραπεί».

«Το πώς ζει και το πώς πολιτεύεται ο καθένας είναι πολύ εύκολο να το δει κανείς», συνέχισε ο κ. Παππάς, αναφέροντας ότι «ο Τσίπρας μένει στην Κυψέλη σε διαμέρισμα... Και αυτές τις επιλογές ζωής έχει κάνει. Και όποιοι προσπαθούν να τον πλήξουν μέσω αυτής της οδού, απλώς νομίζω ότι θα διαπιστώσουν ότι δεν έχει καμία αποτελεσματικότητα η μέθοδός τους».

Όσον αφορά το τάιμινγκ των ολιγοήμερων διακοπών του πρωθυπουργού, ο Νίκος Παππάς είπε: «Ήμασταν όλοι μας συγκλονισμένοι που έπρεπε να διαχειριστούμε αυτήν την κατάσταση, που ήταν πολύ πιο πιεστική, πολύ πιο αγχωτική, πολύ πιο δύσκολη από όλες τις στιγμές της διαπραγμάτευσης. Δεν ξεκουράστηκαν οι πολιτικοί αρχηγοί εκείνες τις μέρες; Δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς πάμε να συζητήσουμε».

Πρόσθεσε, μάλιστα, ότι η αντιπολίτευση επιχειρεί να στρέψει την πολιτική συζήτηση, ενόψει του νομοσχεδίου των 120 δόσεων και των νέων ανακοινώσεων του «κύματος φοροελαφρύνσεων που θα αφορούν εκατομμύρια πολίτες» και υπογράμμισε ότι «μία είναι η λύση: αν διαφωνούν με τα μέτρα των φοροελαφρύνσεων να τα καταψηφίσουν».

Για τη σημερινή κατάσταση των πυρόπληκτων στο Μάτι, είπε ότι «πρέπει με ταπεινότητα να ακούμε τους ανθρώπους που υπέστησαν ζημιά», είτε με την απώλεια των ανθρώπων τους είτε με την καταστροφή της περιουσίας τους. Πρόσθεσε, ωστόσο, ότι η ανταπόκριση της Πολιτείας, με την άμεση καταβολή των πρώτων χρημάτων που έπρεπε να καταβληθούν, τον καθαρισμό της περιοχής και την έναρξη των εργασιών αποκατάστασης, ήταν η πιο γρήγορη από κάθε άλλη καταστροφή.

«Αφανές και βάρβαρο το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας»

Επίσης, ο υπουργός ΨΗΠΤΕ, χαρακτήρισε «αφανές και βάρβαρο» το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας, τονίζοντας ότι «προσπαθεί να το κρύψει πίσω από στρακαστρούκες επικοινωνιακού τύπου.

«Ο λαός, όμως, καταλαβαίνει ότι όταν αναδεικνύονται ζητήματα που κρατάνε ένα 24ωρο, είναι απολύτως προφανές ότι αναδεικνύονται για να μη συζητήσουμε επί της ουσίας», επισήμανε στη συνέχεια, μιλώντας για την εκτροπή του πολιτικού διαλόγου από το διακύβευμα των ευρωεκλογών, που αφορά «τη θέση της Ελλάδας και τη θεσμική συγκρότηση της Ευρώπης». Όπως είπε, «θα ήταν πολύ πιο ενδιαφέρον να συζητήσουν ο Μητσοτάκης και ο Τσίπρας για το ασφαλιστικό, για το 8ωρο, για το αν έπρεπε ή δεν έπρεπε να μειωθεί ο ΕΝΦΙΑ...».

«Αυτά που καίνε» τον κόσμο, είπε ο Νίκος Παππάς, είναι «τι θα συμβεί στην τσέπη του, στην πρόνοια, στην κοινωνική προστασία, στο σχολείο, στο πανεπιστήμιο, στο κέντρο υγείας, στο νοσοκομείο», επαναλαμβάνοντας πως «όλα τα άλλα είναι επικοινωνιακές στρακαστρούκες, οι οποίες έχουν ένα και μοναδικό σκοπό: Να κρύψουν το αφανές και βάρβαρο πρόγραμμα της ΝΔ».

Μιλώντας για τις «αποκρουστικές ιδέες», όπως είπε, τις οποίες έχει εκφράσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την οικονομική και κοινωνική πολιτική, όπως «να δουλεύουμε μέχρι 40 ώρες την εβδομάδα, μέχρι 13 την ημέρα και υπερωρίες γιοκ, ότι οι απολύσεις δεν χρειάζεται να είναι αιτιολογημένες και να τις απελευθερώσουμε, τα ξεπερασμένα 8ωρα που εφαρμόζει ο Κουρτς και ο Όρμπαν, τα ξαδερφάκια του κυρίου Μητσοτάκη στην Ευρώπη», τόνισε ότι είναι «θεμελιακά βάρβαρες ιδέες οι οποίες κρύβονται κάτω από ένα επικοινωνιακό πέπλο το οποίο είναι αναποτελεσματικό».

Όπως είπε στο σημείο αυτό, «ο παλμός, ο ενθουσιασμός και η μαζικότητα, η ανταπόκριση του κόσμου στις εκδηλώσεις μας είναι κάτι το οποίο ξεπέρασε και τις δικές μας προσδοκίες».

«Ο κ. Μητσοτάκης έχει εξελιχθεί σε ένα Νοστράδαμο της πολιτικής και της οικονομίας»

Για τη μετατροπή, από την πλευρά της κυβέρνησης, της πρότασης μομφής κατά του Παύλου Πολάκη, σε ψήφο εμπιστοσύνης, ο υπουργός σχολίασε ότι αυτές οι τοποθετήσεις «εμπίπτουν στη σφαίρα των σπασμωδικών αντιδράσεων μιας αντιπολίτευσης η οποία έχει χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της».

«Ο κ. Μητσοτάκης έχει εξελιχθεί σε έναν Νοστράδαμο της πολιτικής και της οικονομίας», είπε, για να προσθέσει πως «μία του φταίει ο Παππάς, μία του φταίει ο Πολάκης, μία του φταίει η Δούρου», ενώ «το πρόβλημά του είναι ο Τσίπρας» και γι' αυτό «θα του δώσουμε τη δυνατότητα να έρθει να αναπτύξει ξανά, για άλλη μία φορά ενώπιον του ελληνικού λαού, τα επιχειρήματά του, γιατί και για ποιο λόγο πρέπει να γυρίσουμε στις καταστροφικές πολιτικές οι οποίες βύθισαν την οικονομία και την κοινωνία».

«Θα γίνουν ακόμα γενναιότερα βήματα για τις φοροελαφρύνσεις»

Μιλώντας για τη ρύθμιση των 120 δόσεων, ο υπουργός σχολίασε ότι είναι «η πιο δομική παρέμβαση ρύθμισης ιδιωτικών χρεών προς το ελληνικό Δημόσιο η οποία έχει γίνει στην πολιτική μας ιστορία», τονίζοντας ότι είναι σημαντική, αποτελεσματική και δίκαιη, καθώς δεν υπάρχουν οι ίδιοι συντελεστές αποπληρωμής για τους ανθρώπους που έχουν χαμηλά εισοδήματα με αυτούς που έχουν μεγαλύτερα.

Όπως είπε, τα αποτελέσματα θα φανούν το αμέσως επόμενο διάστημα και θα είναι «ένα σημείο καμπής διότι παρά πολύ μεγάλο κομμάτι του πληθυσμού μας θα επανακάμψει σε αυτό που λέμε οικονομική και κοινωνική κανονικότητα». Πρόσθεσε, μάλιστα, ότι «θα γίνουν ακόμα γενναιότερα βήματα στην κατεύθυνση των φοροελαφρύνσεων».

Τέλος, για τις προκλήσεις Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και όσα συμβαίνουν στην κυπριακή ΑΟΖ, ο κ. Παππάς είπε ότι η Τουρκία βρίσκεται σε φάση «συστηματικής απόκλισης» από τη Δύση και την εφαρμογή του Διεθνούς Δικαίου, το οποίο η Ελλάδα έχει και την αποτρεπτική δυνατότητα και το διπλωματικό εκτόπισμα να το εφαρμόσει, τονίζοντας ότι καλό είναι να το καταλάβει η γείτονα χώρα, προς όφελος της συνανάπτυξης και των λαών.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

73
σχόλια
 1. avatar βρε ουστ!!!!

  .....ναι. και το πόπολο τρώει παντεσπάνι!
  και μετά
  κλάμα η κυρία, τη στείλανε στη λαιμητόμο!!!!!

 2. avatar Ζωα οικόσιτα

  Όπου γουστάρει να πάει ρε καραγκιόζηδες γιατί το αξίζει!! Κι εγώ αν είχα σκάφος θα τον καλούσα και στο σπίτι μου τον καλώ αν θέλει. Τι σας πειράζει; Με τα λεφτά σας πάει; Τα λαμόγια οι πολιτικοί που έχουν δικά τους σκάφη και φιλοξενούν ΑΥΤΟΙ τους μεγιστάνες και την αφρόκρεμα αυτοί πάνε με τα δικά σας λεφτά βόδια.

  1. avatar Ellraiser

   Και όταν θα έχεις θεματάκια θα σηκώνεις το τηλέφωνο….
   -Βρε αδερφέ Αλέξη έχω ένα θεματάκι με την εφορία η τι έγινε με εκείνη την συμβασούλα των εκατομ.?
   Απάντηση από το φιλαράκι σου που έκατσε στην βιλάρα σου η στο κότερο σου...
   -Πες πως έγινε έπεσαν οι υπογραφές…..!
   Κατάλαβες γελοίε? Λέγετε διαπλοκή και διαφθορά με κρατικό ισχυρό πρόσωπο.
   Στα είπα απλά γιατί δεν αντέχει το μυαλό σου ποιο σύνθετα…….!

  2. avatar the owl

   Όχι , όταν είσαι πρωθυπουργός χώρας και χώρας με τόσα προβλήματα, δεν μπορείς να κάνεις ότι θέλεις, πρέπει για όλα να λογοδοτείς, ακόμα και για θέματα της προσωπικής σου ζωής. Αυτό γίνεται σε όλες τις δημοκρατικές χώρες, το τονίζω, τις δημοκρατικές! Λυπάμαι πραγματικά που πιστεύεις ότι μπορεί να κάνει ότι θέλει, και λυπάμαι αν το πιστεύουν και άλλοι Έλληνες μαζί με 'σένα. Αν κάτι τέτοιο δεν αρέσει στα δημόσια πρόσωπα, ειδικά αυτά που πληρώνονται από τον λαό, ας αλλάξουν επάγγελμα!

  3. avatar καραγκιοζης και αρκουδα εισαι εσυ ανοητε…ξεφτιλισμενε…..

   δεν τον ψηφισαμε για να κανει οτι θελει....τι ειναι>>>???χιτλερ...σταλιν...ερντογαν.....μουσολινι???μερκελοσαβιδια.......πετσιτομανολα......μερσινοαρβανιτες...γιαννουλοκαψωχια.....

  4. avatar βουι και μουσκαρος εισαι εσυ…..

   συριζοψευτης.....προσκυνητη της τροικας και του κεφαλαιου....

  5. avatar βρε […]…..

   εφοπλιστη συμβουλο παναγοπουλου??????ποσα δωρισε στους εφοπλιστες ο τσιπρας για να εχει αυτες τις παροχες?????35 στο σαββιδη...700 εκσε κοκαλη....200 εκσε κοντομηνα..κτλ κτλ κτλ....βαλατε στο μαξιμου το κεφαλαιο???κακομοιρη ?????ηαγγελοπουλου μαζι σας...ο μυτιληναιος μαζι σας.....ολος ο καπιταλισμος πηγε στο συριζα???εκανε καλη δουλεια ο παπατζης....

  6. avatar @ Ζωα οικόσιτα

   Τον προσκαλείς σαν οικόσιτο; διότι ως γνωστόν είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου.

   1. avatar @@ζωο

    Κι εσεις οι χειρότεροι φίλοι του ανθρώπου ως φίδια που είστε

    1. avatar ανηκεις στο ζωικο βασιλειο

     του τσιπρα

    2. avatar @ζωο

     Προς το παρόν αγαπητό, τα φίδια έχουν ζώσει εσάς.

 3. avatar περαμα

  Αριστερος. μεχρι να γινω πλουσιος
  Δεξιος μεχρι να γινω φτωχος
  Αναρχικος. μεχρι να γινω αρχηγος
  Αθεος μεχρι. να πεσει το αεροπλανο
  Τσιπρας αρστερος μεχρι να παρω κοτερο

 4. avatar Λευκοθεα

  Καλα, κι εγω που τα καλοκαιρια πηγαινω βολτες με σκαφος δε σημαινει οτι ειμαι πλουσια και δεν θα
  παει ο πρωθυπουργος της χωρας; Στο κατω κατω δεν ειναι ιδιοκτησια του ενω ο κουλης που εχει απειρα κινητα και ακινητα μηπως κυκλοφορει με ποδηλατο και με αστικο λεωφορειο η κανει διακοπες με αντισκηνο?

  1. avatar χαριζει χρεη σε επιχειρηματιες……

   για να κανει διακοπες σε σικελια ..ντουμπαι....σαρωνικο.....με κοτερα...και να γεμιζει το κομμα με χρηματα απο το αιμα του λαου.....η διαπλοκη...εισχωρησε μεσα στο μαξιμου...τελος η παραμυθα σας...

  2. avatar @ Λευκοθεα

   Μόνο που στο odyssey που πήγε ο τσίπρας τιμολογείται 140.000 ευρώ η εβδομάδα.
   Εσύ μέχρι βαρκάδα σε κόβω.

   1. avatar παναγοπουλου πληρωνει

    τσιπρας χαριζει ....τις οφειλες........35 στο σαββιδη....

   2. avatar Λευκοθεα

    Καλυτερα να ημουν μανταλενα σε βαρκα παρα επιβατις του τιτανιΚουλη!

    1. avatar για τα δικα σας μιλα…….εσεις κυβερνατε…εσεις γλειφετε το κεφαλαιο

     αλλα τι να πεις?????παλι την πιπιλα του μητσοτακη επιασες.....

    2. avatar @Λευκοθεα

     Μπορεί να είσαι ρομαντική, αλλά δεν είσαι πρωθυπουργός. Βάσει νόμου ο πρωθυπουργός πρέπει να δηλώσει την κρουαζιέρα στο πόθεν έσχες του αλλιώς έχει ποινικές ευθύνες. Η αναλγησία του όμως είναι το πρόβλημα, διότι πραγματοποιεί την κρουαζιέρα ενώ οι συμπολίτες μας θρηνούν ακόμα τους νεκρούς τους.

 5. avatar ΩΡΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ απο Φανατισμενους ΔΕΞΙΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ της Ν Δ !

  Σαυτο το οργιο συνετελεσαι ο Κωνσταντινιπολιτης !(Τι ντροπη για τουςΠΟΛΙΤΕΣ ! ) ΑΡΗΣ Προτοσαλτε που με τα ΚΟΛΟΣΙΑΙΑ ψεματα εδω και καιρο πολεμαει τον Προθυπουρω της ΧΩΡΑΣ !. .............ΙΑΣΩΝ

  1. avatar ας ειναι καλα ο αρης

   σας βγαζει τα απλυτα στη φορα που εσεις τα κρυβετε επιμελως.....φιμαωσατε τα καναλια...με συριζοκαναλα της ψευτιας.....αυτη ειναι η δημοκρατια και η αριστερα σας????[...]προδοτες αποστατες σκυφτουληδες ......ντολμαδονενεκοι??????

  2. avatar @ ΩΡΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

   ''τον Προθυπουρω''
   Πολύ πετυχημένο. Πράγματι σε λίγο έτσι θα είναι.

 6. avatar Ellraiser

  Μιλάμε για το ίδιο άτομο που δεν θα πλήρωνε ΕΝΦΙΑ (αριστερή΄αντίσταση !!!) προεκλογικά αλλά 'ξέχασε' να πει ότι μένει σε ενοίκιο?

 7. avatar Φευγάτος

  Τον είδα στην ΤV με αμάνικο εποχιακό μπουφανάκι. Η ΜΑΡΚΑ ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 350 ΕΥΡΟ. ΠΕΡΝΑΕΙ ΛΙΤΗ ΖΩΗ ΙΔΙΩΣ Η ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ. ΤΥΦΛΑ ΝΑΧΕΙ Η ΠΡΙΓΚΊΠΙΣΣΑ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ. Αν βάλεις τώρα το κότερο και το ΠΟΥΡΟ το Κοχιμπα. Τότε ναι ,είναι αριστερός μα ΒΑΣΙΛΙΚΕΣ προτιμήσεις

 8. avatar σημερα καταλαβα οτι δεν υπαρχει κυβερνηση….

  κυβερνα το κεφαλαιο και η τροικα.......ο τσιπρας παει πιπι του με συμφωνη γνωμη του καπιταλισμου......

 9. avatar εφοπλιστριααααααααααααααααααα

  συμβουλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο????????????????????????????????????????????η αριστεραααααααααααααααααααα?????????????????/

  1. avatar Ουουουουουουουουουουου

   Δεμένο με ζουρλομανδύα σε έχουν;

   1. avatar στο κοτερο παναγοπουλου

    ολες οι παρανομες συναλλαγες....η διαπλοκη και η διαφθορα

   2. avatar συριζοβλακα…..εσυ το δεχεσαι αυτο???????

    απο το κεφαλαιο θα εβαζε στα ταμεια 12 δισ ευρω.....και τωρα βρε συριζομπουνταλε,,,,βαλατε στο μαξιμου μεσα τους καπιταλιστες?????ουτε η χουντα δεν τοκανε αυτο.....κακομοιρη αμυαλε.....ακομα ζεις στη σκοτεινη υπογα του μαξιμου με μπαξεβανη και καψωχα?????το αρρωστο μυαλο σου ..θελει σερβις.....

 10. avatar όχι τίποτ’άλλο

  τώρα που κατάλαβε η πελιστέρα τη διαφορά από καταλήψεις σε στασίδι ΘΕΟΣ( Στάλιν) ξέρει τι θα σπάσει και τι θα σκίσει.Και δεν έχει κι'άλλα ΜΝΗΜΟΝΙΟΚΑΛΣΟΝ...

 11. avatar δσα

  Τιποτα μεμπτο κακοι Ελληνες! Αφου και εσεις στα κοτερα κανετε διακοπες καθε καλοκαιρι με πουρα Αβανας και αστακομακαροναδες! Απλα ζηλευετε γιατι το κοτερο ηταν ασπρο ενω τα δικα σας ειναι μπεζ! Κατω τα χερια απο τον πρωθυπουργο της χωρας ρε! Ανθρωπος μεροκαματιαρης και αλληλεγγυος! Δεν τον βλεπετε? Ζηλιαριδες! Μουτσο τον ειχανε παρει στο καραβι!

  1. avatar δσα

   καταλαβαινω την δυσκολια σου να στηριζεις ενα κομμα με αχρηστο προεδρο....κατ'ομολογια των δικων παντα.

   1. avatar σωστός

    μάντεψες πως ψηφίζω σύριζα.

 12. avatar στο κόττερο

  τον προσλάβανε ναύτη.

  1. avatar μονο

   για σαβούρα κάνει.

 13. avatar Αι σιχτιρ ρε συριζοπροδοτη

  Δεν αντέχουμε άλλο.. έλεος όχι άλλο κάρβουνο... Μήπως έχει θυρίδες στην Ελβετία η μπετυ περιστέρια μπαζιανα τσιπρα;

 14. avatar Βββ

  Τον κουλη τον υποστηρίζουν δύο τάσεις οι πλούσιοι και οι βλάκες. Αυτό φαίνεται από τις φορολογικές δηλώσεις

  1. avatar περίεργο

   την μεσαία τάξη την αφανίσατε (το ομολογήσατε στην βουλή). Οι βλάκες και οι πλούσιοι ψηφίζουν νδ.
   οι ψηφοφόροι που απομένουν είναι οι γύφτοι (λεξικό φυτράκη σ.87) οι πακι και οι αλμπανοί.
   αυτοί ψηφίζουν συριζανθελ.

   1. avatar @περιεργο

    Εμας το «[...]» μας το κόβεις, στον δεξιό ψάλτη το αφήνεις ομως μπηστακο ε; Αμεροληψία πάνω απ´όλα!

  2. avatar κομματοσκυλε….συριζοεφοπλιστη…..

   εχεις προσβαση και στην εφορεια?????ποιοι πλουσιοι βρε φλαμπουρογερε....ολοι ειναι στο συριζα...και η αγγελοπουλου?????και ο παναγοπουλος???και ο μυτηληναιος??????ολο το καπιταλ στο συριζα?????αλλα βρε ξεφτιλισμενοι.....να κανετε και την παναγπουλου...την εφοπλιστρια....τη δισεκ/χο συμβουλο πρωθυπουργου???αυτο δεν ξαναγινε ουτε στη χουντα......κολλησε το κεφαλαιο με το συριζανελισταν....και οι συναλλαγες πανε βροχη

 15. avatar Απλά το είχε Από μικρός απωθημένο

  Μιμηθεί λίγο τον τσοχατζόπουλο να ξέρω όμως αν του αρέσει ή δεν του αρέσει σίγουρα θα του αρέσει

 16. avatar Κλεων

  Μια ζωη ο πατερας του και η οικογενεια του ειναι κρατικοι προμηθευτες....αλλα ο Αλεξης μας βγηκε ανατρεπτικος αριστερος...γι'αυτο και ξεκουραζεται σε κοτερα που του παραχωρουν οι εφοπλιστες φιλοι του!
  Θελει και ο αριστερος το γιοτ του!

 17. avatar Ο Τσίπρα δε ζει τη ζωή των μεγιστάνων!

  Το βλέπουμε. Πιθανότατα το ξεκαθαθάρισε και στους Παναγόπουλους, ότι παρά τη φιλοξενία θα τον βρουν απέναντί τους, επειδή αυτός είναι με το λαό και αυτοί με την ελίτ. Πρώτη φορά Αριστερά! Πρώτη φορά θαλαμηγός! Πρώτη φορά πουράκλα!

 18. avatar Στα ισα

  ρε συ παππα εντιμα τωρα κοιταξε τον σαλιαγκα και πες μας τι βλεπεις ! Εαν δεν βλεπεις ΕΝΑ ΚΑΛΟΜΑΘΗΜΕΝΟ ΜΠΟΥΛΗ ΔΙΠΟΔΟ ΣΤΑ ΧΑΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΟΝΗΡΕΜΕΝΟ ΕΙΣΑΙ ΤΥΦΛΟΣ !

 19. avatar για το τσιπρα του λενε

  στη δεξια το γυριζει παλι....τι να πει κι αυτος ???ψεμμα μονο του εμεινε.....τα μανολια καλα ειναι??οι αρτεμηδες και οι νοτοπουλες...οι στελαρες?????

 20. avatar εισαι τοσο ψευτης…..

  ουτε ο χιτλερ δε τα εχει πει...οτι μπαρουφα περασει απο το αρρωστο μαδουρικο μυαλο σου πετσιτομανολο του αρτεμη..........το ξεφοτρνιζεις...παραμυθατζη.....βολεψες ολο σου το σοι....φερνεις βαλιτσες.....διοριζεις......ψευδεσαι.....καλυπτεις...φιμωνεις...κλεινεις καναλια.......ελεος με σενα......ψευτοπαπα του μαδουρο....ντολμαδοπαρασκευαστη....κοτεροφοροαπαλλαχτη......

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει