Απέρριψε κατηγορηματικά η γ.γ. του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα τις κατηγορίες ότι μέλη του ΠΑΜΕ προκάλεσαν φθορές στο γραφείο του υπουργού Εργασίας, λέγοντας πως το κόμμα της δεν κάνει «καραγκιοζιλίκια» και δεν συμμετέχει σε πολιτικά παιχνίδια γιατί θεωρεί ότι «αποβλακώνουν το λαό».

«Αλίμονό μας αν ως κόμμα γλιστρήσουμε σε τέτοια παιχνίδια πολιτικού σκηνικού και σε τεχνητές πολώσεις. Ως ΚΚΕ θα την πατήσουμε άγρια. Αυτή είναι η θέση μας», είπε η γγ του ΚΚΕ, μιλώντας στον ραδιοσταθμό ALPHA.

Η κ. Παπαρήγα ανέφερε ακόμα πως «ήταν πρόεδροι ομοσπονδιών που πήγαν να διαμαρτυρηθούν και όχι κουκουλοφόροι», σημειώνοντας πως «ως κόμμα ξέρουμε ότι οι ενέργειες που αποβλέπουν στη φιγούρα και την πολιτική πασαρέλα, για το ΚΚΕ είναι ζημιά – δεν πείθουνε, δε βοηθάνε, δεν διαπαιδαγωγούν το λαό σε ένα σκληρό και μακρόχρονο συνειδητό αγώνα».

«Δεν μπορούσα ως κόμμα – γιατί εγώ δεν πήγα ως πρόσωπο – να ρεζιλευτούμε λέγοντας ότι δεν έκαναν τίποτα και εκείνο και το άλλο. Αυτό θα σήμαινε ένα κόμμα αφερέγγυο. Αφερέγγυοι δεν είμαστε, μπορεί κάποιοι να διαφωνούν μαζί μας, αλλά δεν κάνουμε καραγκιοζιλίκια», κατέληξε η κ. Παπαρήγα.