Κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στην κυβέρνηση και τον αντιπρόεδρο της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη, μετά και την απάντηση του τελευταίου σε ερώτημα που είχε θέσει με ανακοίνωσή του νωρίτερα το Μαξίμου προς τον πρόεδρο της ΝΔ. Το ερώτημα αφορούσε παλαιότερες δηλώσεις του κ. Γεωργιάδη, όταν ήταν στέλεχος του ΛΑΟΣ, αναφορικά με την ΠΓΔΜ.

«Ρωτήσαμε τον πρόεδρο της ΝΔ και απάντησε ο κ. Γεωργιάδης. Αμφότεροι επιβεβαίωσαν ποιος κάνει κουμάντο στη Νέα Δημοκρατία» τονίζεται στη νέα ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού.

Και καταλήγει υπογραμμίζοντας πως «αυτό που δεν έχουμε μάθει ακόμη είναι εάν ο κ. Γεωργιάδης συνεχίζει να πιστεύει πως με τη γραμμή της σύνθετης ονομασίας ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, «ξεπούλησε τη Μακεδονία».

Νωρίτερα ο Άδωνις Γεωργιάδης είχε απαντήσει μέσω του Αθηναϊκού Πρακτορείου στο βίντεο του Μεγάρου Μαξίμου για το ονοματολογικό της ΠΓΔΜ

«Αν πάμε δέκα χρόνια πίσω άλλοι θα είναι χαμένοι. Θα είχε πολύ περισσότερο ενδιαφέρον να μας παίξει το Μέγαρο Μαξίμου τις προ δεκαετίας δηλώσεις του κ. Τσίπρα και των στελεχών του, τότε που τα Σκόπια ήταν Μακεδονία και η Αμερική ο μεγάλος εχθρός και το ΝΑΤΟ θα διαλύονταν».