Ουδέτερη στάση φαίνεται να κρατά, τουλάχιστον προς το παρόν, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Ηλίας Μόσιαλος, στη «μάχη» Ραγκούση-Ρέππα.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε πριν από λίγο, ο κ. Μόσιαλος αναφέρει ότι «ποτέ στη χώρα μια κυβέρνηση δεν έχει προχωρήσει σε τόσο μεγάλες διαρθρωτικές αλλαγές, όσο η κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου. Στο πλαίσιο αυτό, έχουμε ήδη θεσμοθετήσει την απελευθέρωση των κλειστών επαγγελμάτων».

Τηρώντας ίσες αποστάσεις από τους δύο πρωτοκλασάτους υπουργούς, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος προσθέτει ότι «η πολιτική αυτή υλοποιείται και στον τομέα των μεταφορών. Έγινε για τα φορτηγά δημόσιας και ιδιωτικής χρήσης με το Δημήτρη Ρέππα. Γίνεται, με τον Γιάννη Ραγκούση, για τα ταξί».

Μάλιστα εξαπολύει βολές προς τους ιδιοκτήτες ταξί, τονίζοντας ότι «σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται κοινωνικά ανεύθυνες συμπεριφορές ορισμένων ιδιοκτητών ταξί, που αναστάτωσαν τη ζωή των ελλήνων πολιτών, να εμποδίσουν την υλοποίηση της πολιτικής μας για τα ταξί, η οποία έχει ως γνώμονα την εξυπηρέτηση του δημοσίου συμφέροντος».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.