Μπορεί το χθεσινό ντιμπέιτ να χαρακτηρίστηκε από τα οξυμένα πνεύματα και τις σκληρές πολιτικές αντιπαραθέσεις και ατάκες που κλιμάκωσαν την πόλωση στην τελευταία στροφή για τις εκλογές της Κυριακής, ωστόσο η λήξη της τηλεμαχίας παρά την ένταση πήγε να λήξει με μία χειραψία.

Ωστόσο, όπως απαθανατίστηκε και από το φωτογραφικό φακό, ούτε η μοίρα δεν ήθελε Αλέξη Τσίπρα και Βαγγέλη Μεϊμαράκη να βρουν «σημείο επαφής», την ώρα που ο δεύτερος εντείνει τη ρητορική για κυβερνητική συνεργασία των δύο κομμάτων, ενώ ο πρώτος το αποκλείει εμφατικά.

Το… ευτράπελο, το οποίο πολλοί χαρακτήρισαν γελώντας ως οιωνό υψηλής σημειολογίας που αποκλείει το ενδεχόμενο του «μεγάλου συνασπισμού», έλαβε χώρα όταν ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης έτεινε το χέρι του για να χαιρετήσει τον Αλέξη Τσίπρα. Ο τέως πρωθυπουργός επιχειρώντας να κάνει δύο βήματα προς τον έτερο διεκδικητή της πρωθυπουργίας για να του δώσει το χέρι του, είδε το σακάκι του να σκαλώνει στο πόντιουμ με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ολοκληρώσει τη χειραψία και ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης να μένει με το χέρι απλωμένο.

Πάντως, οι δύο πολιτικοί κατάφεραν λίγο αργότερα να ολοκληρώσουν με μία… δεύτερη προσπάθεια τη χειραψία.

Δείτε φωτογραφίες

parsk5 parsk4 parsk3 parsk2 parsk1