Τατούλης: Ο Μεϊμαράκης να αντιληφθεί ότι οι εκλογές είναι μονόδρομος

«Χρειάζεται διατύπωση καθαρού πατριωτικού εθνικού λόγου και καθαρών απόψεων»


ΠΟΛΙΤΙΚΗΕΚΛΟΓΕΣ 2015
21:05
21/08/2015
Τατούλης: Ο Μεϊμαράκης να αντιληφθεί ότι οι εκλογές είναι μονόδρομος
1
loading

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης ζητά από τον πρόεδρο της ΝΔ Ευάγγελο Μεϊμαράκη «στις κρίσιμες αυτές στιγμές να αντιληφθεί ότι οι εκλογές είναι μονόδρομος για την πατρίδα και ασφαλώς σε καμιά περίπτωση να μη διανοηθεί να εισακούσει φωνές διαφόρων αποτυχημένων επικοινωνιστών πολιτικών, που αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο συζητήσεων και συναντήσεων ή προσεγγίσεων με τις ηγεσίες της Χρυσής Αυγής ή του νεότευκτου κόμματος του κ. Λαφαζάνη».

Ο Πέτρος Τατούλης με γραπτή δήλωσή του σημειώνει ότι, «οι επικείμενες εθνικές εκλογές πρέπει να δώσουν λύση στο αναμφισβήτητο πολιτικό πρόβλημα που δημιουργήθηκε στη χώρα τους τελευταίους μήνες».

Ο κ. Τατούλης επισημαίνει πως την προεκλογική περίοδο χρειάζεται διατύπωση καθαρού πατριωτικού εθνικού λόγου και καθαρών απόψεων και καταλήγει τονίζοντας πως, «ο τόπος έχει ανάγκη από λύσεις και ηγεσίες που θα στηρίζονται από ισχυρές κοινωνικές πλειοψηφίες και όχι από θυμωμένους ψηφοφόρους που άγονται από τα κελεύσματα του ανέξοδου λαϊκισμού των μαγικών λύσεων».

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar R A

    τατουλης ο μεγας καιροσκοπος

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει