Δριμεία κριτική άσκησε με ανακοίνωσή του το υπουργείου Εσωτερικών μετά τις δηλώσεις του Αντώνη Σαμαρά για τον Καλλικράτη, κατηγορώντας τον ότι «περιοδεύει ανά την Ελλάδα επιχειρώντας να εμφανιστεί ότι διεκδικεί πόρους για την αυτοδιοίκηση».

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι «ο κ. Σαμαράς που απέκτησε πλέον τον τίτλο του πρώτου αρχηγού Αξιωματικής Αντιπολίτευσης που συμπαραστάθηκε στην πρωτοφανή από τη μεταπολίτευση και μετά κατάληψη του Δημοτικού Συμβουλίου της Αθήνας, περιοδεύει τώρα ανά την Ελλάδα επιχειρώντας μέσα στον ασυγκράτητο λαϊκισμό του να εμφανιστεί ότι διεκδικεί πόρους για την αυτοδιοίκηση.

Ενημερώνουμε τον κ. Σαμαρά, επίλεκτο μέλος της κυβέρνησης που οδήγησε τη χώρα παρολίγο στη χρεοκοπία, να μην ανησυχεί. Οι πόροι που απαιτούνται για την εύρυθμη λειτουργία των δήμων και των περιφερειών θα δοθούν, μαζί με το ταυτόχρονο νοικοκύρεμά τους, το οποίο ήδη αποδίδει μεγάλες εξοικονομήσεις χρημάτων του Έλληνα φορολογούμενου».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.