Τη στήριξή του προς τον Στέφανο Κασσελάκη ανακοίνωσε ο Ευάγγελος Αντώναρος, που κάλεσε «τους χιλιάδες πολίτες που τον εμπιστεύτηκαν στις δύο πρόσφατες εκλογικές διαδικασίες να στηρίξουν» τη συγκεκριμένη υποψηφιότητα.

Η δήλωση του Ευάγγελου Αντώναρου:

«Ήμουν διαχρονικά και εξακολουθώ να είμαι ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ τοποθετημένος στον μεσαίο χώρο. Στον χώρο της μετριοπάθειας, της κοινωνικής ευαισθησίας, της απαρέγκλιτης αφοσίωσης στη δημοκρατία, τους θεσμούς και την πρόοδο, της αταλάντευτης υπεράσπισης των εθνικών συμφερόντων. Με αυτές τις σκέψεις αποφάσισα την περασμένη Κυριακή να εγγραφώ τελικά μέλος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ με τον οποίο είχα την τιμή, μετά από πρόσκληση του Αλέξη Τσίπρα, να είμαι υποψήφιος στην Ανατολική Αττική και να δώσω την ψήφο μου στο Νίκο Παππά.

Σήμερα εκείνο που μετράει για μένα – αλλά φρονώ και για τους περισσότερους από εμάς – είναι να παραμείνει ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, όπως του αξίζει, η κύρια αντιπολιτευτική δύναμη απέναντι σε μια ισοπεδωτική κυβέρνηση. Και ταυτόχρονα να επανακτήσει τις προϋποθέσεις για τη διεκδίκηση της κυβερνητικής ευθύνης διευρύνοντας τη βάση του. Δεν υπάρχει καιρός για χάσιμο. Με αυτές τις σκέψεις και αυτούς τους στόχους καλώ όλες και όλους, τους χιλιάδες πολίτες που με εμπιστεύθηκαν στις δυο πρόσφατες εκλογικές διαδικασίες, να στηρίξουν την υποψηφιότητα του Στέφανου Κασσελάκη».