Δεν είναι τυχαίο ότι και μόνο με τη σκέψη ότι βρισκόμαστε στη Μύκονο και κολυμπάμε στα σμαραγδένια της νερά και διασκεδάζουμε στα απίθανα club και μπαρ της και γευόμαστε τον μοναδικό κοσμοπολιτισμό της, νιώθουμε σαν να είμαστε εκεί!

Επιλογή μας για την εμπειρία διαμονής, το πολυαγαπημένο Saint John Hotel, στον Άγιο Ιωάννη, που δεν χαρακτηρίζεται άδικα το απόλυτο θέρετρο διακοπών! Η πολυτελής διαμονή, η χαλάρωση, η ξεκούραση και η ηρεμία αποτελούν την καρδιά της φιλοσοφίας του.

Το ξενοδοχείο είναι χτισμένο επάνω στην παραλία του Άγιου Ιωάννη, που βρίσκεται στη νοτιοδυτική πλευρά της Μυκόνου, περίπου 5 χιλιόμετρα από τη Χώρα, αλλά και σε πολύ κοντινή απόσταση από άλλες διάσημες παραλίες, όπως η Ψαρού και ο Πλατύς Γιαλός κ.ά.

Το Saint John Hotel ξεχωρίζει ανάμεσα στα ξενοδοχεία 5 αστέρων στη Μύκονο, διαθέτοντας μια παραμυθένια, ιδιωτική παραλία, σε ένα περιβάλλον μοναδικού φυσικού κάλους, εκεί που συναντώνται το απέραντο γαλάζιο του ουρανού και της θάλασσας. Με τις ασύγκριτες παροχές και υπηρεσίες, σε αυτό το οικογενειακό ξενοδοχείο, θα νιώσετε την υπέρτατη χαλάρωση και ηρεμία.

Η προσφορά έχει κλείσει


Η επιβλητική είσοδος του resort και σημείο συνάντησης για τους επισκέπτες του ξενοδοχείου


Ατμόσφαιρα και πολυτέλεια αποπνέουν τα δωμάτια του resort, μεταφέροντας εικόνες από τη Μύκονο στο εσωτερικό τους


Στην παραλία του Αη Γιάννη, με θέα το αιγαιοπελαγίτικο γαλάζιο, άμεση πρόσβαση στη Χώρα, την Ψαρού, τον Πλατύ Γιαλό και άλλες πανέμορφες παραλίες


Ποιος δεν μπορεί να φανταστεί τον εαυτό του μέσα σε αυτή την πισίνα;

ΕΚΠΤΩΤΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ: NBSAJO1203