Στην καρδιά της όμορφης πόλης των Ιωαννίνων, ένα αληθινό παλάτι σας περιμένει! Το Grand Serai Congress & Spa Hotel είναι ένα πολυτελές ξενοδοχείο, που προσφέρει στους επισκέπτες του μια μοναδική εμπειρία διακοπών.

Η ζεστασιά των χώρων και η άνεση στο Grand Serai Spa κυριαρχούν παντού. Από τους κοινόχρηστους χώρους, μέχρι τα δωμάτια και τις σουίτες, που αποτελούν μία όαση άνεσης και ηρεμίας παρέχοντας την απόλυτη πολυτέλεια.

Κάθε ένα από τα 216 δωμάτια και σουίτες είναι προσεκτικά διαμορφωμένο και διακοσμημένο σε ιδιαίτερο ανατολίτικο στυλ με ζεστά χρώματα, εκλεπτυσμένη διακόσμηση και κομψά υφάσματα. Τα δωμάτια είναι πλήρως εξοπλισμένα με όλες τις σύγχρονες ανέσεις για να ικανοποιούν και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη.

Σε όλα υπάρχει ηχομόνωση, air-condition, πρόσβαση στο ίντερνετ, απευθείας τηλεφωνική γραμμή, δορυφορική και pay TV.

Εξερευνήστε την πόλη κάνοντας περιπάτους γύρω από το παλιό κάστρο και τα τείχη του οχυρού. Ο περίεργος σχεδιασμός των δρόμων του κάστρου, οι οποίοι είναι άλλοτε κυκλικοί και άλλοτε αδιέξοδοι, είχε στόχο να μπερδεύει τους πειρατές που πλησίαζαν τα τείχη ώστε να χάνονται στο οχυρό και να συλλαμβάνονται πριν προλάβουν να δραπετεύσουν.

Απολαύστε τη βόλτα σας στο νησάκι στη λίμνη Παμβώτιδα. Εκεί θα σας μεταφέρουν μικρές μηχανοκίνητες βάρκες, για να επισκεφτείτε τη Μονή Παντελεήμονος (όπου βρήκε άσυλο ο Αλή Πασάς όσο περίμενε το συγχωροχάρτι του Σουλτάνου) και που τώρα έχει μετατραπεί σε μουσείο και περιλαμβάνει πληροφορίες, εικόνες και αναπαράσταση των χώρων όπου έζησε ο Αλή Πασάς. Στο νησάκι θα βρείτε επίσης πολλά καταστήματα δώρων, εστιατόρια και ταβέρνες, εκκλησίες και φούρνους στα ιδιαίτερα στενάκια του νησιού.

Σε κοντινή απόσταση βρίσκονται και τα πανέμορφα παραδοσιακά Ζαγοροχώρια όπως το Πάπιγκο, η Σκαμνέλι και το Μονοδένδρι. Η περιοχή είναι γνωστή για το πανέμορφο φυσικό τοπίο και το εκλεκτό παραδοσιακό φαγητό της.

Η προσφορά έχει κλείσει

Στο Grand Serai, οι πελάτες μπορούν να απολαύσουν εξαιρετικό φαγητό και σέρβις στο εστιατόριο «Γιασεμί» και το μπαρ «Κουραμπάς».

Κομψά διαμορφωμένα και διακοσμημένα με προσωπική φροντίδα προσφέρουν άνεση ενώ σας μεταφέρουν στη μαγεία της Ανατολής.

Ένα ξεχωριστό σημείο χαλάρωσης, το Spa του Grand Serai, προσφέρει στους επισκέπτες του ξενοδοχείου αξέχαστες στιγμές αναζωογόνησης και ευ-ζην.*

Παραδοθείτε σε ένα αναζωογονητικό μασάζ, χαλαρώστε με υδροθεραπεία ή αφεθείτε στη φροντίδα των έμπειρων θεραπευτών μας. Για όσους αισθάνονται πιο ενεργητικοί, στο Spa του Grand Serai υπάρχει πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο.*

* To Grand Serai Spa δέχεται με ραντεβού από αρχές Οκτώβρη.

ΕΚΠΤΩΤΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ: NBGRSE1209