Στο κατώφλι της Μάνης, το όμορφο Γύθειο, το Thirides Beach Resort σας προσκαλεί να υποδεχθείτε το Φθινόπωρο, με θέα το απέραντο γαλάζιο! Με μια μοναδική προσφορά το ξενοδοχείο σας υπόσχεται αξέχαστες στιγμές διακοπών.

Χτισμένο στην ειδυλλιακή παραλία του Μαυροβουνίου το Thirides Beach Resort, είναι ένα συγκρότημα πέτρινων κτισμάτων που διαθέτει πισίνα, εστιατόριο και δύο μπαρ. Προσφέρει κομψά δωμάτια με μπαλκόνι ή βεράντα με θέα στον Λακωνικό Κόλπο.

Περιτριγυρισμένο από όμορφα διαμορφωμένους κήπους, τα δωμάτια του Thirides Beach έχουν πέτρινους τοίχους και απαλά χρώματα, τηρώντας την τοπική αρχιτεκτονική της Μάνης. Περιλαμβάνουν καθιστικό με δορυφορική τηλεόραση επίπεδης οθόνης, μίνι μπαρ και στρώματα Cocomat. Το μοντέρνο μπάνιο προσφέρει δωρεάν προϊόντα περιποίησης, μπουρνούζια και στεγνωτήρα μαλλιών.

Οι επισκέπτες μπορούν να ξεκινήσουν τη μέρα τους με τον μπουφέ πρωινού και στη συνέχεια να δοκιμάσουν μεσογειακές γεύσεις στο εστιατόριο του ξενοδοχείου. Το βράδυ, μπορούν να απολαύσουν το ποτό τους στο lounge με το τζάκι ή δίπλα στην πισίνα. Σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου παρέχεται δωρεάν Wi-Fi.

Η γραφική πόλη του Γυθείου, με τα πλακόστρωτα δρομάκια και τα πέτρινα σπίτια απέχει 3,5 χιλιόμετρα. Θαλασσινό και βαθυγάλανο το όμορφο Γύθειο καθρεφτίζει τα χρώματά του στα νερά του Λακωνικού κόλπου. Διάσπαρτα εκκλησάκια, πέτρινα σοκάκια, το Αρχαίο Θέατρο της πόλης, το νησί Κρανάη, ο Πύργος Τζανετάκη, ο Φάρος σαν ακοίμητος φρουρός.. και από την άλλη θαλασσινές λιχουδιές, γευστικοί πειρασμοί, πεντανόστιμοι μεζέδες , ουζάκι και δροσερά κοκτέιλ. Σε απόσταση 30 λεπτών με το αυτοκίνητο, μπορείτε να επισκεφθείτε τα παραθαλάσσια χωριά του Οιτύλου και της Αρεόπολης.

Η προσφορά έχει κλείσει

ΕΚΠΤΩΤΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ: NBTHBH1209