Τη μαγεία του φθινοπώρου, στο μαγικό βουνό των Κενταύρων, στην αρχοντική Πορταριά σάς καλεί να ζήσετε το ξενοδοχείο Portaria Hotel & Spa, προσφέροντας σας μια εξαιρετική τιμή.

Tο Portaria Ηotel & Spa κατασκευάστηκε με σεβασμό στην Πηλιορείτικη αρχιτεκτονική και με όλες τις σύγχρονες ανέσεις, σε μια ειδυλλιακή τοποθεσία που την συνθέτουν η θέα στο απέραντο γαλάζιο του Παγασητικού και η μαγεία των χρωμάτων κάθε εποχής του Πηλίου.

Απέχει μόλις 15 λεπτά από τον Bόλο, 10 λεπτά από το χιονοδρομικό κέντρο Πηλίου, τα Xάνια και μόλις 30’ λεπτά από τα γαλαζοπράσινα νερά του Αιγαίου, τις παραλίες του Αγ. Ιωάννη, την Πλάκα και Παπά Νερό.

Καθένα ένα από τα δωμάτια – σουίτες του ξενοδοχείου έχει το δικό του ιδιαίτερο χαρακτήρα και όλα είναι σχεδιασμένα και διακοσμημένα, ώστε να προσφέρουν όλες τις απαραίτητες ανέσεις χαλάρωσης και ηρεμίας.

Διαθέτει 2 εστιατόρια με τζάκι και βεράντα για τους καλοκαιρινούς μήνες, café – bar, Pool bar, Σαλόνια, Εξωτερική πισίνα, παιδική χαρά, αίθουσα ψυχαγωγίας, υπηρεσίες SPA με πισίνα υδροθεραπείας, σάουνα, χαμάμ, event shower, rasul, θεραπείες προσώπου, σώματος και μασάζ, γυμναστήριο πλήρως εξοπλισμένο, Αίθουσες Εκδηλώσεων – Συνεδρίων, εκκλησάκι στους καταπράσινους κήπους του ξενοδοχείου μας και άνετο parking.

Απολαύστε τη μοναδική ομορφιά του φυσικού τοπίου του Πηλίου. Θα μαγευτείτε περιδιαβαίνοντας τα μονοπάτια της Πορταριάς. Υπάρχουν πολλά μονοπάτια λιθόστρωτα και αγροτικά εντός και εκτός των ορίων του χωριού, διαδρομές μέσα από τις οποίες θα συναντήσετε παραδοσιακά κτίρια και μοναστήρια, πέτρινες βρυσούλες και παλιά ξωκλήσια βυζαντινής και νεώτερης ιστορικής σημασίας.

Το σημαντικότερο είναι το επονομαζόμενο «μονοπάτι των Κενταύρων», που ακολουθεί μια διαδρομή πλάι στο ρέμα της πηγής «Μάνα». Κι αν τύχει και συναντήσετε ίχνη από οπλές, μην ξαφνιαστείτε… κένταυρος πέρασε πριν λίγο από εκεί!

Η προσφορά έχει κλείσει

Έντονη άθληση που διώχνει τις έννοιες, σάουνα που γαληνεύει, χαλάρωση στην πισίνα που αναζωογονεί…

Το Spa at Portaria, προσφέρει μια νότα ξεκούρασης και αναζωογόνησης σε όσους θέλουν να μεταφέρουν και στις διακοπές τους τις συνήθειες και τον καθημερινό τρόπο ζωής τους.

Καθένα standard δωμάτιο έχει το δικό του χαρακτήρα και όλα είναι σχεδιασμένα και διακοσμημένα, ώστε να προσφέρουν όλες τις απαραίτητες ανέσεις.

Τα Superior δωμάτια βρίσκονται στην καινούργια πτέρυγα του ξενοδοχείου. Οι απαλοί χρωματισμοί, η καλόγουστη δρύινη επίπλωση που συνδυάζει αρμονικά το μοντέρνο με το κλασσικό στοιχείο, συνθέτουν μια πανέμορφη και οικεία ατμόσφαιρα.

Στο bar – restaurant 1900, θα απολαύσετε αυθεντικές  γεύσεις από  γαραδοσιακή και μεσογειακή  κουζίνα  που ετοιμάζονται με ιδιαίτερη αγάπη και μεράκι, με φρέσκα υλικά από τοπικούς παραγωγούς.

ΕΚΠΤΩΤΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ: NBPOHS1209