Στην αρχοντική Άνδρο των καπεταναίων και των καλλιτεχνών, το διάσημο boutique ξενοδοχείο «Micra Anglia», σας προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία να γνωρίσετε το ξακουστό κυκλαδονήσι και να απολαύσετε την αξεπέραστη φιλοξενία 5 αστέρων σε μια αποκλειστική τιμή.

Το Micra Anglia είναι ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία της Άνδρου και βρίσκεται στην καρδιά της Χώρας του νησιού. Το σπουδαίο αρχοντικό που φιλοξενεί το boutique hotel, στο παρελθόν υπήρξε κατοικία του ποιητή Ανδρέα Εμπειρίκου.

Παντού συνυπάρχει το παρελθόν με το μέλλον, ένα πάντρεμα αρμονικό και ιδιαίτερο. Κυριαρχούν οι παστέλ χρωματισμοί και το γκρι, τα δρύινα πατώματα, τα επιλεγμένα έπιπλα της εταιρείας Blanc D’ivoire και οι γαλλικοί πολυέλαιοι κεντρίζουν και τα πιο «απαιτητικά» βλέμματα, ενώ πολυτελείς λεπτομέρειες όπως το χτυπητό μάρμαρο, τα περίτεχνα πόμολα και τα πανάκριβα υφάσματα επιβεβαιώνουν πως η αυθεντική πολυτέλεια δεν κραυγάζει.

Ο επισκέπτης χαλαρώνει στους χώρους του αισθάνεται οικεία και ταξιδεύει νοσταλγικά στην ιστορία του χώρου μέσα από σύγχρονες ανέσεις και παροχές.

Τα δωμάτια και οι σουίτες ακολουθούν την ίδια ακριβώς φιλοσοφία αισθητικής, σέβονται την παράδοση, δίνοντας της μια minimal διάσταση, ενώ ο επιμελημένος με μεράκι κήπος βάζει την δική του απαραίτητη πινελιά στο «παραμύθι». Λεβάντες, βότανα και φυτά ταξιδεύουν με τις μυρωδιές τους, ενώ η λιλιπούτεια στέρνα σας φέρνει σε επαφή με το υγρό στοιχείο.

Έχοντας θρέψει όλες σας τις αισθήσεις, ο δρόμος σας οδηγεί στο Agosto Ristorante Bar, στον κήπο, που ταξίδεψε από την Ίο μέχρι την Άνδρο, για να απογειώσει τη γεύση σας μέσα από προτάσεις μεσογειακής κουζίνας με έμφαση στην ιταλική, αλλά και σπάνιες ετικέτες κρασιού.

H διαμονή στο Micra Anglia, αποτελεί μια ξεχωριστή εμπειρία γεμάτη στυλ. Θα το νιώσετε όταν θα μπαίνετε στο τεράστιο γυάλινο ασανσέρ του κεντρικού κτηρίου και το βλέμμα σας θα περιηγείται σε έναν χώρο που αποπνέει αυθεντική αρχοντιά…

Το Micra Anglia είναι μέλος της αλυσίδας Tresor Hotels & Resorts.

Η προσφορά ισχύει έως 30 Σεπτεμβρίου


Παραδοθείτε στον ρομαντισμό που αποπνέουν οι επτά cosi σοφίτες «Attic Rooms» που διαθέτουν παράθυρο. Το liberty style παντρεύεται την σύγχρονη αφαιρετική ματιά, και προκαλεί στον επισκέπτη ένα αίσθημα οικειότητας και θαλπωρής.

Τα δρύινα πατώματα θα σας προκαλέσουν ένα αίσθημα οικειότητας και ζεστασιάς, οι παστέλ χρωματισμοί και το γκρι «ανοίγουν» τον χώρο και χαλαρώνουν το βλέμμα σας.

Η διαμονή σας στο Micra Anglia δεν γίνεται να μην συνδυαστεί με τις… νόστιμες εκπλήξεις του Agosto Ristorante Bar.

Γευτείτε εξαιρετικά κρασιά, διαλέγοντας ανάμεσα από τις 30 ελληνικές ετικέτες που το κελάρι «φυλάει» ως θησαυρό.

ΕΚΠΤΩΤΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ: NBMICANG1209