O Ηλίας Ψινάκης επιβεβαίωσε ότι το «Γηροκομείο» του πάει στο Open ενώ σχολίασε και το τραγούδι «Ζάρι» της Μαρίνας Σάττι το οποίο θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision.

Οι κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών συναντησαν τον Ηλία Ψινάκη και ανέφερε αρχικά: «ναι, το “Γηροκομείο” θα το πάρει το Open. Το θέλουν, ναι. Έτσι από τα νέα παιδιά που το παρακολουθούν… πήραν άδεια για να το δείχνουν στους παππούδες, τις γιαγιάδες και τους συνομηλίκους μου! Συνέχεια γυρίζουμε νέα επεισόδια τα οποία θα συνεχίσουν να ανεβαίνουν στο Youtube και θα τα δανείζουμε στην τηλεόραση, όταν χρειάζεται, για να το βλέπουν οι άνθρωποι της ηλικίας μου που δεν ασχολούνται με τους υπολογιστές».

«Πολλά μου λένε εμένα για την τηλεόραση αλλά δεν την πολυπάω πια, έτσι όπως έχει γίνει. Δεν είναι του τύπου μου πια. Τα σόου που γίνονταν παλιά, δεν γίνονται τώρα και είναι λογικό. Δεν υπάρχουν χρήματα και έχουμε μια κρίση. Οπότε είναι λίγο φτωχομπινεδιάρικα».

«Για την Eurovision ξέρω ότι είμαστε ασφαλείς γιατί είναι πάλι ο Φωκάς Ευαγγελινός, σχετικά γιατί η ΕΡΤ όλο μπούρδες κάνει» συμπλήρωσε, επίσης, ο Ηλίας Ψινάκης στην κάμερα της εκπομπής του STAR.