Πέτρα του σκανδάλου και… «persona non grata» έχει γίνει η Μέλντα τόσο για τις παίκτριες του My Style Rocks όσο και για τους κριτές, αφού οι εμφανίσεις της προκαλούν εντάσεις και… ομηρικούς καβγάδες.

Ο λόγος είναι ότι η διαγωνιζόμενη φοράει κομμάτια που ναι μεν φέρουν ένα αξιοπρεπές αποτέλεσμα, η ίδια, ωστόσο, δεν μπορεί να περιγράψει και να υποστηρίξει την εμφάνισή της, γεγονός που αφήνει να φανεί και να εννοηθεί πως έχει βοήθεια.

Ένα ανάλογο περιστατικό συνέβη και στο επεισόδιο της Δευτέρας (19/6). Οι κριτές ρώτησαν την Μέλντα για την εμφάνισή της, ενώ οι ίδιοι ήξεραν περισσότερα από εκείνη, για να τεστάρουν αν τους λέει ψέματα, και όντως έλεγε ψέματα. Η παίκτρια ισχυρίστηκε ότι φοράει ρούχα από τρεις διαφορετικές εταιρείες.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αναγνωρίζοντας τα ρούχα την «έστησε» στον τοίχο και την πέρασε… γενεές δεκατέσσερις.

«Πας Ιούνιο σε ένα event με δερμάτινα και πήρες ρούχα από διαφορετικές εταιρείες. Ωραία Μέλντα μου, άκουσε να δεις επειδή έχουμε φτάσει στην εβδομάδα του Τελικού και δεν έχουμε καταλάβει γενικά αν μας λες αλήθεια ή ψέματα… αισθάνομαι ή ότι δεν ξέρεις τι φοράς και ότι όντως κάποιος σου τα δίνει ή ότι έχεις μαλώσει με την αλήθεια», σχολίασε αρχικά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

«Αυτά τα ρούχα που φοράς είναι της ίδιας εταιρείας, τα έχει σχεδιάσει μία πολύ καλή μου φίλη. Είναι ένα ωραίο look για να έρθεις εδώ την πρώτη εβδομάδα και να πούμε ότι έχεις μία βάση, όχι όμως για εβδομάδα Τελικού», παρατήρησε η κριτής του My Style Rocks για την εμφάνιση της Μέλντας.

«Δεν έκανες styling. Άρα γιατί ήρθες σήμερα; Γιατί ήρθες χωρίς styling στην εβδομάδα τελικού; Πώς να στο πω; Μετά από τόσα επεισόδια προσπαθούμε να καταλάβουμε αν έχεις στυλ ή όχι, δεν ξέρουμε αν μας λες αλήθεια… μας λες ψέματα μες στα μούτρα μας, να σου πούμε τι; Μπράβο και συγχαρητήρια;», πρόσθεσε εμφανώς ενοχλημένη η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

«Τουλάχιστον έστω και αργά, λίγο πριν τον Τελικό, συνεννοηθήκαμε και καταλάβαμε ότι δεν ξέρεις ούτε τι φοράς, ούτε τι είναι, ούτε πώς συνδυάζεται και από πού αγοράζεται. Ήταν ένα ωραίο παραμύθι, αρκετά κράτησε, αλλά εμείς εδώ κάνουμε μια δουλειά. Κρίμα και ντροπή. Ας είμαστε ειλικρινείς και δίκαιοι τουλάχιστον», κατέληξε στην κριτική της η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, βαθμολογώντας το outift της διαγωνιζόμενης με «1».