Στο χθεσινό επεισόδιο της σειράς του Alpha, «Ο Παράδεισος των κυριών» είδαμε πως: Ο Χρηστίδης βρίσκεται νεκρός στο κελί του. Η Γεωργία μετά το ξέσπασμα ζήλειας που έκανε στον Πάρη, για την Αμαλία, του εξομολογείται τους πραγματικούς της προβληματισμούς και του κάνει μία πρόταση που θα τον βάλει σε σκέψεις… Τα κακά μαντάτα δεν αργούν να φτάσουν στα αυτιά του Σωτήρη, ο οποίος καταρρακώνεται, γιατί έχει μεγάλο μερίδιο γι’ αυτό που συνέβη.

Απ’ την άλλη τα πράγματα φαίνεται να πηγαίνουν καλά για τον Αποστόλη και εκείνος δείχνει αποφασισμένος να αφήσει πίσω το παρελθόν. Η περιέργεια οδηγεί την Πιπίτσα στο να κρυφακούσει μια κουβέντα ανάμεσα στην Κούλα και στον Στέφανο που θα την ταράξει. Η Μιράντα μαθαίνει απ’ την αδερφή της ότι ο Χρηστίδης την κακοποιούσε κι εκείνη μικρή, όμως το νέο για τον πατέρα τους και τον Χρηστίδη, θα την διαλύσει.

Τι θα δούμε απόψε στις 20:00 στον «Παράδεισο των κυριών»;

Ο Πάρης προτείνει στην Γεωργία να αρραβωνιαστούν και να μείνουν μαζί. Η Βικτώρια δέχεται μία αναπάντεχη επίσκεψη από τον Χριστόφορο που θα την γεμίσει ελπίδα… Όμως λίγο αργότερα ο Δούβλης θα της μεταφέρει ένα πολύ δυσάρεστο νέο. Η Όλγα είναι έτοιμη να πάει να περάσει μία ολόκληρη μέρα με τον Σωτήρη, όταν δέχεται μία απρόσμενη επίσκεψη. Ο Πάρης αποφασισμένος να μην χάσει την Γεωργία της κάνει πρόταση να αρραβωνιαστούν, ώστε να συγκατοικήσουν. Θα δεχτεί η Γεωργία αυτή τη φορά;… Η Αμαλία έχει χάσει τη γη κάτω από τα πόδια μετά από συγκλονιστικό μυστικό που της αποκάλυψε ο πατέρας της… το μόνο της μέλημα είναι να μιλήσει στην Μιράντα. Η κυρία Ματούλα προσπαθεί με κάθε τρόπο να την μεταπείσει… Θα τα καταφέρει, ή η Αμαλία δεν μπορεί να αντέξει να κουβαλήσει ένα τέτοιο βάρος μόνη της;…

Δείτε φωτογραφίες από το αποψινό επεισόδιο:

Δείτε sneak preview του αποψινού επεισοδίου: